Kesätyö, Markkinointiviestinnän koordinaattori

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme markkinointiviestinnän koordinaattoria Helsingin Kamppiin.

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä.

Kesätyö ajoittuu ajalle 03.05.–30.09.2021. Aloitus sovittaessa myös aiemminkin.

Tulet kesän ajan työskentelemäänerilaisten tehtävien parissa,
 jotka muotoutuvat tarpeen mukaan. Onkin tärkeää, että olet joustava monitaituri, joka on valmis hyppäämään projektista toiseen ja oppimaan aina uutta. Päivääsi voi kuulua:

- nettisivujen päivittämistä
- some-sisällön tuotantoa
- asiakastiedon analysointia
- aineistojen kommentointia
- tapahtuman järjestämistä
- mainos-, media- ja viestintätoimistoyhteistyötä
- projektinhallintaa
- materiaalien päivityksiä
- aineistojen hallintaa
- muita avustavia tiimin töitä

Onnistuaksesi tehtävässä, 
odotamme sinulta kokemusta nopearytmisestä työympäristöstä, epävarmuuden sietokykyä, luovan ongelman ratkaisukykyä, itseohjautuvuutta sekä ajanhallintaa.


Toivomme sinusta sosiaalista, joukkuehenkistä ja huumorintajuista työkaveria.

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana. 

Voit kysyä lisää tehtävästä
ja työskentelystä meillä Tanja Kaasiselta soittamalla numeroon 040 6850801, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin klo 16–17. 

Yhdistetään voimat!
 

Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: