• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Markkinointiviestinnän koordinaattori

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen!  

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä!   

Etsimme nyt energiseen joukkoomme markkinointiviestinnän koordinaattoria Helsingin Kamppiin.  

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta syyskuuhun, tai tilanteesi mukaan.  

Tulet kesän ajan työskentelemään monipuolisten brändi- ja tuotemarkkinoinnin tehtävien parissa. Onkin tärkeää, että olet joustava monitaituri, joka on valmis hyppäämään projektista toiseen ja oppimaan aina uutta, sillä työpäivääsi voi kuulua mm. markkinointimateriaalien päivityksiä, sosiaalisen median ja muiden kanavien sisällöntuotantoa, mediapankin hallintaa, pienten kampanjoiden ja markkinoinnin tuotantojen koordinointia sekä sisäistä viestintää. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta ongelmanratkaisukykyä, itseohjautuvuutta sekä kokemusta nopearytmisestä työympäristöstä. Hyvät sisällöntuotanto- ja kirjoitustaidot katsotaan eduksi.  

Toivomme sinusta sosiaalista, joukkuehenkistä ja huumorintajuista työkaveria meidän monipuoliseen markkinoinnin, viestinnän, asiakaskokemuksen ja palvelumuotoilun osaajien joukkoon! 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Krista Mustaparralta soittamalla numeroon +358504007092. Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 20.1. kello 9–10, ke 25.1. kello 15–16 ja ke 8.2. klo 9– 10. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!  
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59