Kesätyö, NDT-tarkastaja

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kolmea NDT-tarkastajaa voima- ja lämpölaitosten sekä jäähdytyskeskusten laadunvarmistukseen Helsinkiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa. 

Tulet kesän ajan työskentelemään tarkastustiimissämme Quality Controllerin apuna laadunvarmistukseen liittyvien työtehtävien parissa. Työpäiviesi aikana osallistut NDT-tarkastuksiin sekä laadit raportteja yhteistyössä muiden tarkastajien kanssa. Saat kesän aikana ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua läheisesti tuotantolaitostemme tehokkaisiin laitteistoihin. Lisäksi saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi kannustavat työkaverit.  

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta pirteää asennetta ja tekemisen meininkiä. Meillä kaveria ei jätetä ja pyrimme joustamaan myös kiperissä tilanteissa. Onhan kone-, materiaali- tai energiatekniikka sinulle tuttua opiskelujen kautta? Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää ja toivomme, että taskustasi löytyy myös B-ajokortti. Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. 
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista ja aktiivista työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Rami Alangolta soittamalla numeroon 0408458566, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10–14 välillä. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: