• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Projekti-insinöööri

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme projekti-insinööriä Helsingin Kamppiin ja Kruunuvuorenrantaan. 

Työ suoritetaan osin toimistolla ja osin työmaalla. Etätyöt ovat myös mahdollisia erikseen sovittaessa. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään muun muassa Kruunuvuoren kausivarasto ja lämpöpumppuhankkeeseen liittyen monipuolisten projektitehtävien parissa. Tehtäviisi tulee kuulumaan esimerkiksi projektipäällikön avustamista, kokousten ja työpajojen fasilitointia, työmaakäyntejä ja raportointia, erilaisia koordinointi- ja selvitystehtäviä, tiedonhallintaa sekä viestintää. Tehtäviä voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta soveltuvaa tekniikan alan koulutusta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä ajokorttia työmaakäyntejä varten. Omaathan aktiivisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen sekä kohtaathan haastavat tilanteet rohkeasti ja uteliaasti? Katsomme eduksesi työturvakortin, mutta tarvittaessa autamme sen hankkimisessa. 

Toivomme sinusta positiivista, reipasta, avointa, yhteistyökykyistä sekä kestävästä energiasta, rakentamisesta ja projektinhallinnasta kiinnostunutta työkaveria. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta kollegaltasi Taru Hanskilta soittamalla numeroon +358405704651. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 6.2. klo 9–11 ja pe 10.2. klo 9–11. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme  (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59