• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Projektikoordinaattori, lämpöpumppuratkaisut

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme projektikoordinaattoria lämpöpumppuratkaisuiden pariin Helsingin Kamppiin. 

Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään projektikoordinaattorina lämpöpumppuratkaisuiden parissa. Saat huikean mahdollisuuden seurata energia-alan murrosta ja lämpöpumppuratkaisuiden asiakastoteutuksia! Toimit tiiviissä yhteistyössä projektinjohdon kanssa, tukemalla heitä esimerkiksi maalämmön ja poistoilmalämpöpumppujen projektoinnissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeutta yhteistyöhön yli tiimirajojen sekä intoa uutta energia-aikakautta kohtaan. Onhan ala sinulle jo tuttu LVI- tai energiatekniikan opintojesi (AMK tai DI) kautta? 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi lämpöpumppuratkaisuista innostunut, ratkaisukeskeinen, reipas ja joustava tiimipelaaja. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä suunnittelun ryhmäpäälliköltä Timo Lindqvistiltä soittamalla numeroon +358401835383. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 30.1. klo 14–15 ja ma 6.2. klo 14–15. Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön hänelle. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59