• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Projektikoordinaattori, sähköinen liikenne

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme projektikoordinaattoria sähköisen liikenteen pariin Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuusta syyskuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään sähköisen liikenteen projektikoordinaattorina. Pääset toimimaan projektipäälliköidemme tukena asiakkaillemme toimitettavien sähköauton latausratkaisujen parissa. Työsi sisältää mm. projektinhallinnan tehtäviä, materiaali- ja palveluhankintoja sekä asiakas- ja toimittajaviestintää. Työmaakäynneillä näet konkreettisesti, mitä eri osia latausjärjestelmä pitää sisällään. Pääset tiimimme kanssa rakentamaan hiilineutraalia ja vihreämpää tulevaisuutta! 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeutta tarttua ongelmiin, halua oppia uutta, kiinnostusta uutta energia-aikakautta kohtaan sekä kykyä viestiä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Toivomme sinulta sujuvia tietokoneen- ja järjestelmien käyttötaitoja sekä kykyä oppia uuden järjestelmän käyttö nopeasti. Katsomme eduksesi B-ajokortin. Onhan ala sinulle jo ennestään tuttu sähkö- tai energiatekniikan opintojesi (AMK tai DI) kautta? 

Toivomme sinusta aktiivista, oppimishaluista ja yhteistyöhenkistä työkaveria. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Niko Kaarnakankaalta soittamalla numeroon +358401828854. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 15–16 ja ke 25.1. klo 14–15. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59