Kesätyö, Siivoojia

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme siivoojia Helsingin Kamppiin sekä voimalaitoksille Salmisaareen, Hanasaareen ja Vuosaareen. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään ympäri Helsinkiä sijaitsevilla voimalaitoksillamme tai Helsingin ytimessä Kampissa sijaitsevalla pääkonttorillamme Sähkötalossa. Työskentelet omalla vastuualueellasi tuotanto- tai toimistotiloissa itsenäisenä siivoojana. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. Tärkeän työsi tulokset heijastuvat turvallisina ja siisteinä työtiloina sekä tyytyväisinä Helenin työntekijöinä.  
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta reipasta asennetta, vastuuntuntoisuutta, rehellisyyttä ja vähintään 16 vuoden ikää (osassa tiloissa edellytämme 18 vuoden ikää). Onhan sinulla myös oma-aloitteinen työskentelyote? Sinulla ei tarvitse olla vielä aikaisempaa työkokemusta, sillä tarjoamme mielellämme sinulle elämäsi ensimmäisen ikimuistoisen kesätyöpaikan.  
 
Toivomme sinusta tiimihenkistä, positiivista ja aktiivista työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Tarja Toivaselta laittamalla hänelle sähköpostia osoitteeseen tarjahelena.toivanen@helen.fi
 
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: