• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Software developer

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme software developeria Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu kesäkuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään digitaalisten ratkaisujemme kehitystiimeissä, riippuen osaamisestasi. Olet kehitystiimimme jäsen ja toimit ohjelmistokehittäjänä frontend tai backend vastuualueella. Pääset kokeneeseen ja ammattitaitoiseen joukkoon mukaan oppimaan, kehittymään ja vaikuttamaan osaltasi tulevaisuuden energiaratkaisuihin. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta perusymmärrystä moderneista ohjelmistokehityksen käytänteistä ja teknologioista (Scrum, SCM, CI/CD, React, Flutter tai Python, Azure tai AWS). Toivomme sinun olevan jo loppusuoralla opinnoissasi. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi kehittymishaluinen tulevaisuuden tekijä. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Jouni Rantalankilalta soittamalla numeroon 0407591025. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 13–15 ja to 26.1. klo 10–12. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59