• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Sopimusassistentteja

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme kahta sopimusassistenttia Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään kuluttajien ja pienyritysten sähkönmyynnin sekä sähkönsiirron asiakkuuksien hoidon ja sopimusten hallinnan parissa. Työpäiviesi aikana pääset tekemään monipuolisia sähkösopimushallintaan liittyviä tehtäviä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa sähkösopimusten tekeminen ja virheiden korjaus asiakastietojärjestelmään. Lisäksi tulet huolehtimaan yhteydenpidosta muihin energia-alan toimijoihin sekä tarvittaessa myös asiakkaisiin. Työtehtävien sisältö voi vaihdella taustastasi riippuen. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta aiempaa kokemusta sähkömarkkinoista. Sujuvat tietokonejärjestelmien käyttötaidot auttavat sinua menestymään tehtävässä. Tehtävä edellyttää myös hyvää paineensietokykyä sekä huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta kiireenkin keskellä. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi yhteistyökykyinen ja tarkkaotteinen työkaveri, jolla on positiivinen asenne sekä palo oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Hanna Surakalta soittamalla numeroon +358503377313. Hän on parhaiten tavoitettavissa pe. 20.1 klo 9–10 ja to 2.2. klo 15–16. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59