• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Sopimusneuvoja

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme sopimusneuvojaa Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään lämpö ja jäähdytystiimissä kaukolämpöön- ja jäähdytykseen liittyvien sopimusten sekä sopimusteknisien kysymyksien parissa. Hoidat asiakassuhteita puhelimitse sekä sähköpostitse. Tehtävä tukee asiakkuuksien hoitoa, sopimustenhallintaa ja energiankäytön neuvontaa. Tulette ratkomaan yhdessä tiimisi kanssa haasteita ja huolehditte yhteistyössä, että tarjoamme parasta mahdollista asiakaskokemusta energia-alalta. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta ja aktiivista työotetta. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Toivomme, että ala olisi sinulle jo tuttu tekniikan tai kaupallisen alan korkeakouluopintojesi kautta. Kokemus asiakkuuksien hallinnasta tai sidosryhmäyhteistyön rakentamisesta organisaation sisällä katsotaan eduksesi. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä huolellisen ja tarkan työskentelyotteen omaava henkilö.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Karita Visurilta soittamalla numeroon 0401580260. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 12–14 ja pe 27.1 klo 9–11. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59