Kesätyö, Taloushallinnon assistentti

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme taloushallinnon assistenttia Helsingin Kamppiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 17.05.–03.09.2021 tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään osana asiantuntevaa taloushallinnon huipputiimiämme. Taloushallinnon assistentin tehtävässä pääset näyttämään kykysi ja auttamaan matkallamme kohti uutta energia-aikakautta. Työpäiväsi aikana avustat kirjanpidon tehtävissä, mm. käsittelet osto- ja myyntilaskuja sekä laadit maksuehdotelmia päivittäistä maksatusta varten. Pääset myös tekemään ostolaskujen reklamaatioprosessiin liittyviä tehtäviä ja ylläpitämään toimittaja- ja asiakasrekisteriä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mukavat työkaverit. Voit tuoda omia ideoitasi esille, sillä kuuntelemme innolla kehitysehdotuksiasi. Näet hyvän työpanoksesi palautteen ja kiitoksien lisäksi myös sujuvan ja virheettömän talousdatan muodossa. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta numerotarkkaa ja huolellista työotetta. Onhan sinulla takanasi korkeakouluopintoja taloushallinnon alalta ja olet myös tietoteknisesti näppärä? Arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä, sillä meillä tiimityö on isossa roolissa eikä kaveria jätetä pulaan.   
 
Toivomme sinusta oma-aloitteista, joustavaa, yhteistyökykyistä ja energistä työkaveria.   

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Sami Rautiaiselta soittamalla numeroon 050 535 4499, hän on parhaiten tavoitettavissa ke 10.2 klo 9.30–11 ja ti 2.3 klo 9.30–11 
 
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: