• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Taloushallinnon assistentti

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme taloushallinnon assistenttia Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään osana asiantuntevaa taloushallinnon huipputiimiämme. Taloushallinnon assistentin tehtävässä pääset näyttämään kykysi ja auttamaan matkallamme kohti uutta energia-aikakautta. Työpäiväsi aikana avustat kirjanpidon tehtävissä, mm. käsittelet ostolaskuja, maksukehotuksia ja laadit maksuehdotelmia päivittäistä maksatusta varten. Pääset myös tekemään ostolaskujen reklamaatioprosessiin liittyviä tehtäviä sekä ylläpitämään toimittajarekisteriä. Tehtävässä pääset käyttämään nykyaikaisia talouden järjestelmiä ja tutustumaan maailman luokan automatisoituun taloushallintoon. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mukavat työkaverit. Voit tuoda omia ideoitasi esille, sillä kuuntelemme innolla kehitysehdotuksiasi. Näet hyvän työpanoksesi palautteen ja kiitoksien lisäksi myös sujuvan ja virheettömän talousdatan muodossa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta numerotarkkaa ja huolellista työotetta. Onhan sinulla takanasi korkeakouluopintoja taloushallinnon alalta ja olet myös tietoteknisesti näppärä? Arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä ja joustavuutta, sillä meillä tiimityö on isossa roolissa eikä kaveria jätetä pulaan. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi aktiivinen ja innokas tiimipeluri, joka laittaa rohkeasti oman persoonansa peliin. Olet tervetullut meille juuri sellaisena kuin olet! 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Sami Rautiaiselta soittamalla numeroon 0505354499. Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 3.2. klo 8.30–10 ja pe 10.2 klo 8.30–10. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59