• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Tekninen assistentti, aurinkovoimalat

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme aurinkovoimaloiden teknistä assistenttia Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään osana sähkö-, aurinko- ja tuulitiimiä sekä lataustiimiä. Pääset mukaan aurinkopaneelijärjestelmien tekniseen suunnitteluun ja neuvontaan, tekemään kohdekäyntejä sekä osallistumaan teknisten ongelmien ratkaisuun. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja työsi tueksi mukavat sekä asiantuntevat työkaverit. Pääset työssä hyödyntämään teknistä osaamistasi asiakkaiden parissa. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta ja aktiivista työotetta. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Toivomme, että ala olisi sinulle jo tuttu tekniikan opintojesi ja työkokemuksen kautta. Työ on liikkuvaa, joten toivomme, että sinulta löytyy B-ajokortti. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi positiivinen, oma-aloitteinen ja ennen kaikkea tiimihenkinen työkaveri. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta kollegaltasi Ville Tikkaselta soittamalla numeroon +358 40 6646043. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 30.1. klo 12–15 ja ma 6.2. klo 12–15. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59