KESÄTYÖ: Tekninen assistentti, Helen Sähköverkko

WATT IS LOVE?
Sykkiikö sydämesi energia-alalle? Jos olet samaa mieltä siitä, että W=<3, saatat olla etsimämme kesätyöntekijä. Haemme energia-alan tulevia huippuosaajia – hyviä tyyppejä, joilla on palava halu oppia uutta ja syventää osaamistaan.
Haemme nyt Helen Sähköverkolle kesätyöntekijäksi sinua

TEKNINEN ASSISTENTTI, Helen Sähköverkko

Helen Sähköverkon teknisen assistentin tehtävässä pääset sähköverkon suunnittelun, rakennuttamisen ja dokumentoinnin avustaviin tehtäviin. Työskentelet Käpylässä Osmontiellä uusissa toimitiloissamme osana asiantuntevaa huipputiimiä. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit.

WATT IS THE BEEF?
Tehtäväsi sisältää:
• sähkönjakeluverkon suunnittelun, rakennuttamisen ja dokumentoinnin tehtäviä
Odotamme sinulta:
• alkuvaiheessa olevia sähköverkkotekniikan korkeakouluopintoja
• hyviä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
• aktiivista työotetta

Lisäksi odotamme sinulta positiivista latausta, tekemisen meininkiä sekä kykyä ja halua oppia uusia taitoja.

WATT TO DO?
Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Täytäthän myös video-cv:n osana hakemustasi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat kehityspäällikkö Hannu-Pekka Hellmanilta (p. 040 529 8351) ja investointipäällikkö Markus Parviaiselta (p. 040 334 6579).

WATT IS HELEN?
Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Työyhteisönä haluamme olla kirkkaasti paras, minkä vuoksi sinäkin saatat rakastua Heleniin.

Helen Sähköverkko Oy on Helen Oy:n tytäryhtiö. Helen Sähköverkko siirtää sähköä helsinkiläisille, tasapuolisesti kaikkien energiayhtiöiden asiakkaille. Samalla tehtävämme on varmistaa, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa, sillä peräti 96 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Koko kaupungin, sen ihmisten ja infrastruktuurin kannalta olemme näkymätön, mutta välttämätön hyvä. Lue lisää helensahkoverkko.fi.

Hakuaika alkaa
04.02.2019 09:40
Hakuaika päättyy
24.02.2019 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Kesätyö
Yritys
Helen Sähköverkko Oy
Työsuhteen muoto
Määräaikainen
Paikkoja avoinna
1
Jaa: