• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Tekninen assistentti, sähköverkon käyttö

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille sekä pidämme huolta siitä, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6500 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tehdään energiasta yhdessä fiksumpaa! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme sähköverkon käytön teknistä assistenttia Helsingin Käpylään. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään Helsingin sähköverkon käyttöön liittyvissä tiedonhallinnan ja käytönsuunnittelun avustavissa tehtävissä. Työpäiviesi aikana pääset osallistumaan erityisesti käytönvalvonta- ja käytöntukijärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta sekä kykyä omaksua uudet tietojärjestelmät. Arvostamme yhdessä tekemistä ja meillä tiimityö on isossa roolissa. Onhan sähkötekniikka sinulle jo tuttua yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintojesi kautta? Katsomme eduksesi aikaisemman sähkönjakelualan tuntemuksen. 

Toivomme sinusta aktiivista kollegaa, joka on valmis antamaan oman panoksensa Helsingin sähköverkon erinomaisen toimitusvarmuuden eteen. Ryhmämme vastuu on suuri, jolloin hyvänä vastapainona toimii rento ja huumorintäyteinen asenne. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Juho Kuokkaselta soittamalla numeroon 0401489797. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 14–15 ja to 26.1. klo 14–15. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59