• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Tekninen assistentti, tiedonhallinta ja kunnossapito

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille sekä pidämme huolta siitä, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6500 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tehdään energiasta yhdessä fiksumpaa! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme tiedonhallinnan ja kunnossapidon teknistä assistenttia Helsingin Käpylään. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään Helsingin sähkönjakeluverkon omaisuudenhallintaan liittyvissä sähköverkkotiedon ylläpidon ja kunnossapidon avustavissa tehtävissä. Pääset kesällä ylläpitämään omaisuustietojen oikeellisuutta sekä tutustumaan laajasti sähkönjakeluverkossa käytettäviin laitteisiin ja kunnossapidon tietojärjestelmiin. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta sähköverkkojen tuntemusta sähkötekniikan AMK- tai yliopisto-opintojen kautta sekä tietojärjestelmien omaksumiskykyä. 

Toivomme sinusta oma-aloitteista, positiivisen asenteen sekä kiinnostuksen sähköverkkojen kunnossapitoon ja tiedonhallintaan omaavaa työkaveria. Arvostamme reipasta ja innostunutta otetta työntekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Hannu-Pekka Hellmanilta soittamalla numeroon 0405298351. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 12–14 ja ke 1.2. klo 9–11. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59