Kesätyö, Tekninen assistentti, verkon käyttö

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me olemme Helen Sähköverkko, puhtaamman ja helpomman arjen energiakumppani. Siirrämme sähköä helsinkiläisille ja varmistamme, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme onkin huippuluokkaa, sillä peräti 97 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Keskimäärin helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon vain joka kymmenes vuosi. 

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen jo yli 500 000 asiakkaalle Suomessa. Tulevaisuuden energiaratkaisut ja innovaatiot ovat osa konsernimme arkea, ja tavoitteemme on saavuttaa sataprosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. 


Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme teknistä assistenttia Helsingin Käpylään. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 03.05.–31.08.2021 tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään Helsingin sähkönjakeluverkon käyttöön liittyvissä tiedonhallinnan avustavissa monipuolisissa tehtävissä. Työpäiviesi aikana pääset osallistumaan erityisesti käytönvalvonta- ja käytöntukijärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen.


Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta sekä kykyä omaksua uusien tietojärjestelmien käyttöä. Arvostamme yhdessä tekemistä ja meillä tiimityö on isossa roolissa. Onhan sähkötekniikka sinulle tuttua myös yliopisto- tai ammattikorkeakouluopintojesi kautta? Katsomme eduksi aikaisemman sähkönjakelualan tuntemuksen.  
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea tietoteknisesti näppärää ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Juho Kuokkaselta soittamalla numeroon 040 148 9797, hän on parhaiten tavoitettavissa ma 15.2. klo 10–12 ja ke 17.2. klo 14.30–16.30. 
 
Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: