• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Tekninen datankäsittelijä

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme teknistä datankäsittelijää Helsingin Kamppiin. 

Työ voi olla osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään osana huipputiimiä kiinteistöjen kaukolämpö- ja kaukojäähdytysratkaisujen parissa. Työskentelet lämpö- ja jäähdytys -tiimissä auttaen datan validoinnissa sekä järjestelmäintegraation toteutuksessa. Mikäli olet tottunut käsittelemään suuria datamassoja ja olet taitava Excelin käyttäjä, olet etsimämme henkilö. Työsi tukee älykkääseen energiaverkkoon siirtymistä ja toimii pohjana järjestelmien jatkokehitykselle. Tulette ratkomaan yhdessä tiimisi kanssa kentällä esiintyviä haasteita ja huolehditte yhteistyössä, että tarjoamme parasta mahdollista asiakaskokemusta energia-alalta. Saat tehtävään huolellisen perehdytyksen ja tueksesi mahtavat työkaverit. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta positiivista asennetta ja aktiivista työotetta. Meillä tiimityö on isossa roolissa, joten arvostamme yhdessä tekemisen meininkiä. Toivomme, että ala olisi sinulle jo tuttu tekniikan, energia-alan tai tietotekniikan korkeakouluopintojesi kautta. Onhan sinulla myös jo jonkin verran työkokemusta energia-, tietotekniikka- tai talotekniikka-alalta? 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä huolellisen ja tarkan työskentelyotteen omaava henkilö. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Karita Visurilta soittamalla numeroon 0401580260. Hän on parhaiten tavoitettavissa ma 23.1. klo 12–14 ja pe 27.1 klo 9–11. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59