• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Teknisiä asiakasneuvojia

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille sekä pidämme huolta siitä, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6500 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tehdään energiasta yhdessä fiksumpaa! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme kahta teknistä asiakasneuvojaa Helsingin Käpylään. 

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään osana uutta energiatulevaisuutta ja maailmaa. Työskentelet sähkönjakeluverkon liittymiin, käyttöpaikkoihin ja mittariasennuksiin liittyvissä asiakaspalvelutehtävissä. Työssäsi pääset myös käsittelemään liittymätilauksia, aurinkopaneelien kytkentäilmoituksia ja mittariasennustilauksia sekä hoitamaan asiakkaiden yhteydenottoja. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Toivomme sinun saavan energiaa hyvin hoidetuista asiakaskontakteista. Energiamurros näkyy meidän teknisessä asiakaspalvelussamme konkreettisesti. Onnistuaksemme täyttämään asiakkaiden tarpeet, odotamme sinulta aktiivista ja huolellista työotetta. Hyvien vuorovaikutustaitojen ja innostavan persoonasi avulla pärjäät varmasti tehtävässä. Meidän asiantuntijamme antavat sinulle tarvittavan perehdytyksen ja pääset näkemään pääkaupunkimme energiamurroksen lähietäisyydeltä. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi sähkötekniikan insinööriopiskelijalle, mutta alan koulutus ei ole ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle. 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi positiivisen asenteen omaava aktiivinen tiimipelaaja. Rennossa tiimissämme ponnistelemme yhdessä asiakkaidemme eteen täyttääksemme heidän odotuksensa. 

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Antti Raassinalta soittamalla numeroon 0503146873. Hän on parhaiten tavoitettavissa pe 27.1. klo 9–11 ja to 2.2. klo 13–15. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59