• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Kesätyö, Tulevaisuuden data-ammattilaisia

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan uuteen energiatulevaisuuteen! 

Me Helenissä olemme sitoutuneet hiilineutraalisuuteen vuoteen 2030 mennessä. Teemme vihreän siirtymän päästöttömään energiaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tulevaisuuden lämpö ja sähkö tuotetaan maasta, ilmasta, vedestä ja hukkalämmöstä kerätystä energiasta, jota myös asiakkaamme tuottavat. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Tehdään energiasta fiksumpaa yhdessä! 

Etsimme nyt energiseen joukkoomme kahta tulevaisuuden data-ammattilaista Helsingin Kamppiin. Taustastasi riippuen nimikkeesi voi olla esim. data engineer, data-analyytikko, data scientist, paikkatietoasiantuntija tai datan hallinnan asiantuntija.  

Työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta syyskuuhun, tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään data ja tekoäly -yksikössä. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä, joihin voit osallistua kesätyön aikana, riippuen taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi. Jos tunnet paloa laajojen datamassojen liikutteluun ja varastointiin tai reaaliaikaisten tietovirtojen rakentamiseen, pääset työskentelemään tiiviisti datavirrat -tiimin kanssa. Jos innostut datan hallinnasta, käsitteistä, metatiedoista tai tiedon laadusta, voit työskennellä datan hallinta ja kyvykkyydet -tiimissämme. Jos taas sinua kiinnostaa eurojen ja kappaleiden analysointi, tietojen jalostaminen helppokäyttöisiksi ja visuaalisiksi Power BI -sovelluksiksi tai paikkatietojen käsittely ja karttavisualisoinnit, sopisit analytiikkatiimiimme. Jos tilastolliset menetelmät, koneoppiminen tai tekoäly ovat sinulle tuttuja juttuja, tehtäväsi saattavat liittyä edistynyt analytiikka -tiimiimme. Voimme siis miettiä kesän tehtäviä joustavasti. 

Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä tehokasta otetta työtehtävien suorittamiseen. Toivomme datan käsittelyn, analytiikan, paikkatietojen tai datatieteiden olevan sinulle tuttuja opintojesi kautta. Arvostamme hyviä opintosuorituksia sekä aiempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä ja projektityöstä. Osaat jo mahdollisesti käyttää joitain käytössämme olevista työkaluista ja menetelmistä (esim. Power BI, R, Python, SQL, DAX, git, Esri ArcGIS, Azuren datakomponentit, Spark, käsitemallinnus, kanban/ketterät menetelmät). 

Hyvän lisän energiseen joukkoomme toisi
hyvät vuorovaikutustaidot omaava, avoin ja aloitekykyinen persoona, joka nauttii ketterästä työskentelystä yhdessä muiden osaajien kanssa. Kesätyössä tukenasi ovat muut data engineerit, analyytikot, data scientistit, paikkatiedon ja datan hallinnan ammattilaiset. Olemme hyvin monipuolisilla koulutus- ja työtaustoilla varustettu lämminhenkinen porukka, joka arvostaa ja kunnioittaa toistensa työtä ja osaamista. 

Tutustu monipuoliseen digikehitykseemme ja Heleniin digityöpaikkana täältä: https://www.helen.fi/helen-oy/tyopaikat/tyonhakijalle/digiratkaisujen-tyopaikat

Voit kysyä lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä tulevalta esihenkilöltäsi Mikko Muuriselta sähköpostitse mikko.muurinen@helen.fi tai soittamalla numeroon 0400920598. Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse pe 27.1. klo 8.30–10.30 ja pe 3.2. klo 8.30–10.30. 

Oletko valmis luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos kiinnostuit, haluamme ehdottomasti tutustua ja kuulla sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, 12.2.2023 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
Hakuaika alkaa
16.01.2023 00.00
Hakuaika päättyy
12.02.2023 23.59