Kesätyö, Tuotekoordinaattori, sähköinen liikenne

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme tuotekoordinaattoria sähköisen liikenteen pariin Helsingin Kamppiin. 

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 17.05.–31.08.2021 tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään sähköisen liikenteen tuotekoordinaattorina. Saat huikean mahdollisuuden seurata energia-alan murrosta ja uusia tuotteita! Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotepäälliköiden kanssa tukemalla heitä palvelukehityksessä sekä tuotteiden elinkaaren hallinnassa. Tämän lisäksi avustat sähköauton latausjärjestelmien toimitusten koordinoinnissa. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö huippuammattilaistemme kanssa, jonka tuloksena pääset varmistamaan esimerkiksi toteutusten sujuvuutta. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta rohkeutta yhteistyöhön yli tiimirajojen sekä intoa uutta energia-aikakautta kohtaan. Onhan ala sinulle jo tuttu sähkö- tai energiatekniikan opintojesi (AMK tai DI) kautta? 
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea aktiivista, oppimishaluista ja yhteistyöhenkistä työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Katja Savolalta soittamalla numeroon 0407688355, hän on parhaiten tavoitettavissa to 11.2. klo 13–15 ja ma 22.2. klo 14–15.30. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: