KESÄTYÖ: Työmaapyöräilijä

WATT IS LOVE?
Sykkiikö sydämesi energia-alalle? Jos olet samaa mieltä siitä, että W=<3, saatat olla etsimämme kesätyöntekijä. Haemme energia-alan tulevia huippuosaajia – hyviä tyyppejä, joilla on palava halu oppia uutta ja syventää osaamistaan.

Haemme nyt kesätyöntekijäksi sinua

TYÖMAAPYÖRÄILIJÄ

Joka päivä jossain päin Helsinkiä on työmaa, joka vaikuttaa kaupunkilaisten elämään muuttaen väliaikaisesti katukuvaa ja tuttuja kulkureittejä. Työmaat ovat välttämätöntä hyvää: jatkuvan kunnossapidon ansiosta asiakkaamme saavat sähkön, lämmön ja jäähdytyksen toimitusvarmuudella, joka on maailman huippuluokkaa.

Haluamme panostaa sekä työmaajärjestelyiden sujuvuuteen että niistä viestimiseen kaupunkilaisille. Palkkaamme kesäksi 2019 energisen, ratkaisukeskeisen ja positiivisen henkilön, jolla pysyy hanskassa niin Twitter kuin pyörän ohjaustanko.

WATT IS THE BEEF?
Tässä tehtävässä työmaita on kaksi: fyysiset työmaat kaupungin kaduilla sekä virtuaalinen työmaa sosiaalisessa mediassa.

• Pyöräilet kaupungilla testaten ja kehittäen työmaiden liikennejärjestelyjä.
• Käytät työmailla tekemiäsi havaintoja työmaiden suunnitteluprosessin kehittämiseen yhdessä sidosryhmien kanssa.
• Tarpeen vaatiessa ohjaat kävelyä ja pyöräilyä työmaiden kohdalla.
• Sosiaalisen median kanavissa kerrot käynnissä olevista työmaista ja niiden aiheuttamista poikkeusreiteistä
• Osallistut työmaita koskevaan keskusteluun sosiaalisessa mediassa.
• Tuotat sisältöä niin tekstin, kuvan kuin videoiden muodossa.

Valitsemme tehtävään henkilön, jolla on taito kohdata ihmisiä niin kasvotusten kaupungilla kuin virtuaalisesti sosiaalisessa mediassa. Odotamme kokemusta sosiaalisen median käytöstä sekä selkeää ilmaisua niin kirjallisesti kuin suullisesti. Oma-aloitteisuus, palvelualttius ja esiintymisvalmius antavat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen.

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta työmaista tai työmaiden liikennejärjestelyistä, mutta katsomme eduksi kiinnostuksen kaupunkijärjestelmien kehittämistä kohtaan.
Tehtävä on uusi ja lopullinen työnkuva muokkautuu hakijan mukaan. Valittu henkilö perehdytetään tehtävään.

WATT TO DO?
Toimi nopeasti ja täytä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Täytäthän myös video-cv:n osana hakemustasi. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä huhtikuun loppuun mennessä.
Tehtävästä antaa lisätietoa rakennuttamispäällikkö Lauri Utriainen (p. 040 744 6516).

WATT IS HELEN?
Olemme yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä. Kehitämme jatkuvasti yhä innovatiivisempia ratkaisuja ja tavoitteenamme on ilmastoneutraali tulevaisuus. Työyhteisönä haluamme olla kirkkaasti paras, minkä vuoksi sinäkin saatat rakastua Heleniin.

Hakuaika alkaa
28.01.2019 08:00
Hakuaika päättyy
24.02.2019 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Kesätyö
Yritys
Helen Oy
Työsuhteen muoto
Määräaikainen
Paikkoja avoinna
1
Jaa: