Kesätyö, Varastotyönjohtaja

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme varastotyönjohtajaa Helsinkiin. 

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään Hanasaaren, Salmisaaren ja Vuosaaren voimalaitoksilla osana 15 henkilön varastotiimiä. Tiimi vastaa kolmen voimalaitosalueen varastojen ylläpidosta sekä toimivuudesta. Tehtävänäsi on suunnitella, johtaa ja kehittää (Lean, 5S) niin tiimin, kuin varastotoiminnan tehokasta päivittäistä tekemistä. Kesääsi kuuluu muun muassa työnjohtotehtäviä logistiikkapalveluiden varastotyönjohtajan sijaisena, kunnossapito- ja varastonhallintajärjestelmien käyttöä, varaosien, työkalujen ja kunnossapitopalveluiden hankintaa sekä vuosi-inventointien suunnittelua ja toteutuksen johtamista.  

Työpäiviisi kuuluu myös varastotyöntekijän tehtäviä, kuten materiaalin käsittelyä, trukin ajamista ja varastojen turvallisuudesta huolehtimista. Kesän aikana saat mahdollisuuden heittäytyä täysillä työnjohtotehtäviin ja pääset kehittämään osaamistasi teknisten hankintojen ja toiminnanohjausjärjestelmien parissa. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta logistiikan ja hankinnan perusteiden ymmärtämistä, kokemusta varastoalan työtehtävistä ja toiminnanohjausjärjestelmistä sekä vastuuntuntoisuutta. Katsomme eduksesi B-ajokortin, logistiikan tai tekniikan alan opinnot, kokemuksen trukin ajamisesta sekä mahdollisen aiemman työnjohtokokemuksen.  
 
Toivomme sinusta
tietoteknisesti näppärää, kehittymishaluista ja työnjohtotehtävistä nauttivaa työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Arto Kolehmaiselta soittamalla numeroon 0405275108, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin klo 15–16.30 ja torstaisin klo 8–10.30. 
 
Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: