Kesätyö, Varastotyöntekijä

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kolmea varastotyöntekijää voimalaitosalueiden varastoille Helsingin Hanasaareen, Vuosaareen sekä Salmisaareen. Kesätyösi on osittain liikkuvaa.   

Kesätyöt ajoittuvat meillä pääsääntöisesti toukokuusta syyskuuhun, mutta ajankohdissa voi olla neuvotteluvaraa.  

Tulet kesän ajan työskentelemään voimalaitoksilla osana 15 henkilön varastotiimiä. Tiimissä varmistatte yhteistuumin, että varastomateriaali on helposti löydettävissä, järjestelmäpohjaisesti hallittavissa ja että se pysyy käyttökuntoisena. Työsi tulokset näkyvät toimivana varastona ja kunnossapitotöiden sujumisena. Työpäivääsi kuuluu esimerkiksi materiaalin vastaanottoa, hyllytystä, luovutusta ja lainausta. Käytät työssäsi varastonhallintajärjestelmää, suoritat varastoinventointeja, ajat trukilla ja järjestelet materiaalisiirtoja. Lisäksi hallinnoit työkaluvarastoa, teet täydennystilauksia ja huolehdit varastojen yleisestä järjestyksestä sekä turvallisuudesta. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta hyviä tietoteknisiä valmiuksia, asiakaspalvelutaitoja sekä tarkkuutta ja huolellisuutta myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme yhteen hiileen puhaltamista, sillä sujuva tiimityö on meillä isossa roolissa, vaikka kesätyötehtävässä menestyminen edellyttää toki myös oma-aloitteisuutta. Onhan logistiikka-ala sinulle tuttu opintojesi ja aiemman työkokemuksesi kautta sekä olethan vähintään 18-vuotias? Osaathan myös ajaa trukkia ja eihän mekaanisessa kunnossapidossa käytettävät työkalut ole sinulle vieraita? Toivomme lisäksi, että sinulta löytyisi B-ajokortti. Olemme myös iloisia, jos sinulta jo löytyy työturvallisuuskortti, mutta mahdollistamme tarvittaessa sen hankkimisen ennen kesätyösi alkamista.  
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea varastoalasta innostunutta ja yhteispelin taitavaa työkaveria. 

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen
ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää
tehtävästä ja työskentelystä meillä Arto Kolehmaiselta soittamalla numeroon 0405275108, hän on parhaiten tavoitettavissa maanantaisin klo 15–16.30 ja torstaisin klo 8–10.30. 
 
Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: