Kesätyö, Verkkopalveluassistentti

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me olemme Helen Sähköverkko, puhtaamman ja helpomman arjen energiakumppani. Siirrämme sähköä helsinkiläisille ja varmistamme, että sähköverkko toimii aina ja kaikissa olosuhteissa. Toimitusvarmuutemme onkin huippuluokkaa, sillä peräti 97 % sähköverkosta kulkee maan alla, suojassa sään oikuilta. Keskimäärin helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon vain joka kymmenes vuosi. 

Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen jo yli 500 000 asiakkaalle Suomessa. Tulevaisuuden energiaratkaisut ja innovaatiot ovat osa konsernimme arkea, ja tavoitteemme on saavuttaa sataprosenttinen hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. 


Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme kahta verkkopalveluassistenttia Helsingin Käpylään.  

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu toukokuusta elokuun loppuun tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään osana uutta energiatulevaisuutta ja maailmaa. Tulet kesän ajan toimimaan sähkönjakeluverkon liittymiin, mittarointeihin sekä sähkösopimuksiin liittyvissä asiakaspalvelutehtävissä. Työssäsi pääset myös käsittelemään aurinkopaneelien kytkentäilmoituksia, mittarointitilauksia, valvomaan sopimuksetonta sähkönkäyttöä sekä ylläpitämään käyttöpaikka- ja sopimustietoja. 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta oma-aloitteista ja huolellista työotetta. Asiakkaittemme kanssa tekemisissä oleminen on sinulle mieluisaa ja vuorovaikutustaitosi ovatkin sujuvat ja pystyt hoitamaan asiat suomeksi ja englanniksi. Arvostamme yhdessä tekemistä ja meillä tiimityö on isossa roolissa. Tehtävä soveltuu hyvin sähkötekniikan insinööriopiskelijalle, jolla on jo perustietoja sähköjärjestelmistä. 
 
Toivomme sinusta aktiivista ja tiimihenkistä työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää tehtävästä ja työskentelystä meillä Antti Raassinalta soittamalla numeroon 050 314 6873, hän on parhaiten tavoitettavissa ma 15.2. kello 14-15 ja ke 24.2. kello 14-15. 

Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: