• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Koordinaattori, aurinkovoimalat

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt Aurinkovoimaloiden toimituskoordinaattoria.

Tässä vakituisessa tehtävässä koordinoit aurinkovoimalatilauksia sekä aurinkovoimaloiden materiaali- ja asennuskapasiteettia. Vaikutat työpanoksellasi aurinkoenergialiiketoimintamme kasvuun mahdollistamalla osaltasi aurinkovoimaloiden toteutuksen asiakkaillemme. Seuraat aktiivisesti paneelien, inverttereiden ja telineiden varastotilannetta sekä lisätilauksia. Oleellinen osa rooliasi on olla aktiivisesti yhteydessä asennus- sekä materiaalikumppaneidemme suuntaan sekä huolehtia, että tilaukset ja toimitukset etenevät sovitusti. Tukenasi on esihenkilösi lisäksi erityisesti aurinkoenergian tuoteasiantuntija ja tuoteryhmäpäällikkö sekä tietysti muu tiimimme.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tarkkuutta vaativasta koordinointityöstä sekä erilaisten järjestelmien ja excelin käyttämisestä. Olet sinut teknisten termien sekä laitteiden parissa ja haluat oppia vähintäänkin aurinkovoimaloiden perusteet. Onhan sinulla myös soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupalliselta, logistiselta tai tekniseltä alalta. Toivomme sinusta ennen kaikkea yhteistyöstä nauttivaa ja oppimishaluista kollegaa, joka tarttuu aktiivisesti ja rohkeasti toimeen. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa persoonaa peliin.

Tarjoamme sinulle roolin, jossa pääset konkreettisesti vaikuttamaan puhtaampaan tulevaisuuteen edistämällä aurinkoenergian kasvua Suomessa. Pääset kerryttämään osaamistasi merkityksellisessä roolissa koko Helenin osaajaorganisaatio tukenasi. Henkilöstöetuja meillä on esimerkiksi vapaa-ajan tapaturvavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja joustavasta työajasta hyvinvointietuun. Palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Tule mukaan tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Ryhmäpäällikkö Tiina Harpilalta (044 263 1664/ etunimi.sukunimi(at)helen.fi). Tiina on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 15–16.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 3.10.2022.

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
19.09.2022 00.00
Hakuaika päättyy
03.10.2022 23.59