Kunnossapitosuunnittelija (konetekninen)

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

 Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme etsimme nyt joukkoomme koneteknistä kunnossapitosuunnittelijaa vahvistamaan tuotantolaitosten kunnossapitotiimiämme.

Kunnossapitosuunnittelijana keskeisinä tehtävinäsi ovat voimalaitosten sekä lämpö- ja jäähdytyslaitosten konetekninen suunnittelu sekä erilaiset selvitystehtävät. Vastuualueesi keskittyy Helenin lämpö- ja jäähdytyslaitosten tuotantoalueille. Tehtäviisi voi kuulua myös erikseen määritettäviä projektitehtäviä. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen tai kokemuksesi karttuessa tehtäviisi voi kuulua kunnossapito projektien vetämistä ja päivystystehtäviä. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Hanasaaren voimalaitoksella, mutta tehtävien hoitaminen edellyttää työskentelyä Helenin tuotantolaitoksilla ja eri toimipisteissä.

Odotamme sinulta kone- tai energiatekniikan insinöörin tai vastaavaa koulutusta sekä kokemusta energia- tai prosessiteollisuuden koneteknisistä tehtävistä. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksen voimalaitos-, kaukolämpö- ja jäähdytyslaitossuunnittelusta, projektitehtävistä sekä kunnossapidon hankinnoista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen kielen lisäksi riittävän englannin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sujuva liikkuminen työtehtävissä eri laitoksilla ja toimipisteissä tapahtuu autoillen.

Arvostamme itsenäistä, vastuullista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energiamurrosta toteuttavassa yrityksessä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää Ari Niemiseltä. (040 181 7879, etunimi.sukunimi@helen.fi).

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 15.8.2022 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
28.07.2022 00.00
Hakuaika päättyy
15.08.2022 23.59