Liiketoimintamuotoilija

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja kehittääksemme asiakkaillemme huipputuotteita, etsimme nyt joukkoomme Liiketoimintamuotoilijaa (Business Designer) Uudet ratkaisut -yksikköömme. 

Liiketoimintamuotoilijana pääset suunnittelemaan uusia palveluita ja aiempaa kestävämpää energiatulevaisuutta. Tehtäväsi on tuottaa uusia aihioita liiketoiminnan kehittämiseen ja validointiin sekä toteuttaa niitä yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kannat yhdessä muun tiimin kanssa vastuuta konseptien sisällöstä, validoinnista ja strategisesta näkemyksestä. Toimit yhteishenkilönä myynnin, kumppanuuksien sekä markkinoinnin suuntaan ja olet tärkeä tekijä asiakaskeskeisessä tuotekehitysprosessissamme.

Sinulla on näyttöä innovaatioiden ja liiketoiminnan kehittämisestä sekä monipuolista työkokemusta. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen, tekninen tai muotoilun koulutus. Odotamme, että sinulla on kokemusta digitaalisesta toimintaympäristöstä, ymmärrät energiatoimialaa ja hallitset palvelumallien kehittämisen. Sinulla on myös kykyä kehittää ja analysoida uusia liiketoimintamalleja sekä toimia joustavasti muuttuvassa markkinassa. Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä kommunikointi- ja verkostoitumistaitoja sekä valmiuksia niin itsenäiseen työhön kuin tiimityöskentelyynkin.

Takaamme sinulle hyvän työyhteisön, sopivasti vastuuta sekä innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin monialaisessa tiimissä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Uudet ratkaisut -yksikön vetäjältä Tanja Kotrolta (040 674 9298/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse torstaina 14.1. klo 10-12 ja 13-15 sekä tiistaina 19.1. klo 10-12.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 31.01.2021. Arvostamme kovasti, jos liität vapaamuotoisen videoesittäytymisen osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa
04.01.2021 08.00
Hakuaika päättyy
31.01.2021 23.59
Jaa: