• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Liittymäasiantuntija

Liittymäasiantuntija - Helen Sähköverkko Oy

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6500 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoaa uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Haemme nyt liittymäpalvelut-tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen palveluhenkistä ja käytännönkokemusta omaavaa
LIITTYMÄASIANTUNTIJAA tuottamaan erinomaista palvelukokemusta asiakkaillemme.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on kyky pitää ohjat käsissä asiakasliittymien toteuttamisessa ja tehdä sujuvaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joita ovat erityisesti asiakkaat, sähköurakoitsijat ja sähköverkonrakentajat. Hoidat luontevasti asiakasyhteydenottoja, teet tilauksista tarvittavat sopimukset sekä ohjaat, ohjeistat ja rakennutat vastuullasi olevat sähköliittymien rakennushankkeet maaliin asiakastoiveiden mukaisesti.

Roolisi tärkeimpiä tehtäviä ovat:
· asiakkaiden neuvonta sähköliittymiin ja -tekniikkaan liittyvissä asioissa
· asiakkaiden rakennushankkeiden sähkösuunnitelmien tarkastus ja hyväksyntä, siten että sähköliittymät ovat toteutettavissa  turvallisesti käyttökuntoon
· pienjännite- (0,4kV) ja keskijänniteliittymien 10-20kV rakennuttaminen yhteistyössä verkonrakennuskumppanimme kanssa
· rakennushankkeittesi kustannusten ja aikataulujen seuraaminen

Etsimme joukkoomme sujuvasanaista henkilöä, jolla on
· energinen työote
· kiinnostusta ja intoa työskennellä asiakkaiden kanssa
· sujuvat vuorovaikutustaidot
· hyvää yhteistyökykyä, kehityshalukkuutta ja oma-aloitteisuutta
· paineensietokykyä kiireenkin keskellä
· soveltuva sähkövoimatekniikan koulutus

Arvostamme kokemusta sähkönjakeluverkon (0,4-20kV) rakentamisesta tiiviissä kaupunkiympäristössä, energiamittareiden asennuksista ja rakennusten sähköjärjestelmistä. Tehtävä on hyvin käytännönläheistä.
Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät ja kattavan perehdytyksen Helsingin alueen rakennushankkeiden parissa. Meillä on hyvät työskentelymahdollisuudet nykyaikaisissa toimitiloissamme ja etätöissä. Tiimissämme on hyvä yhteistyön henki ja haluamme tehdä asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua.

 Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää liittymäpalveluiden ryhmäpäälliköltä Antti Raassinalta antti.raassina@helen.fi tai p.050 314 6873. Tavoitat Antin parhaiten 15.9. kello 9–11 tai 21.9. kello 12–13.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 30.9.2022.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
07.09.2022 00.00
Hakuaika päättyy
30.09.2022 23.59