Liittymäasiantuntija

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähköverkkomme on Euroopan luotettavin: helsinkiläinen kokee puolen tunnin sähkökatkon keskimäärin vain joka kymmenes vuosi. Ylläpidämme ja kehitämme Helsingin lähes 6 200 km laajuista sähköverkkoa tehokkaasti. Kuulumme jokaisen helsinkiläisen elämään, ja olemme hyvä naapuri. Helen Sähköverkko on osa Helen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä. Liity asiantuntevaan joukkoomme tekemään kanssamme välttämätöntä hyvää!

Etsimme nyt liittymäpalvelut-tiimiimme liittymäasiantuntijaa luomaan erinomaista palvelukokemusta asiakkaillemme Helsinkiin, Käpylän toimipisteeseemme. Työsuhde on vakituinen.

Vastuullasi on asiakasliittymien toteuttaminen. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, joita ovat mm. asiakkaat, sähköurakoitsijat ja sähköverkonrakentajat. Hoidat luontevasti asiakasyhteydenottoja, teet tilauksista tarvittavat sopimukset sekä ohjaat, ohjeistat ja rakennutat vastuullasi olevat sähköliittymien rakennushankkeet maaliin asiakastoiveiden mukaisesti.

Tärkeimmät tehtävät:
-asiakkaiden neuvonta sähköliittymiin ja -tekniikkaan liittyvissä asioissa
-asiakkaiden rakennushankkeiden sähkösuunnitelmien tarkastus ja hyväksyntä, siten että sähköliittymät ovat toteutettavissa turvallisesti käyttökuntoon
-pienjännite- (0,4kV) ja keskijänniteliittymien 10-20kV rakennuttaminen yhteistyössä verkonrakennuskumppanimme kanssa
-rakennushankkeittesi kustannusten ja aikataulujen seuraaminen

Etsimme joukkoomme asiakastyöstä ja rakennuttamisesta innostuvaa henkilöä, kollegaa, joka viihtyy asiakkaiden kanssa. Aktiivisella otteella otat tehtävät työn alle ja hoidat ne laadukkaasti maaliin. Tuot omalla persoonallasi ja toiminnalla tiimiin hyvää energiaa. Työ on käytännönläheisestä ja siinä onnistumista edesauttaa positiivinen ja palveluhenkinen työskentelytapa.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on soveltuva sähkövoimatekniikan koulutus. Laskemme eduksi kokemuksen sähkönjakeluverkon (0,4-20kV) rakentamisesta kaupunkiympäristössä, energiamittareiden asennuksista ja rakennusten sähköjärjestelmistä. Arvostamme erityisesti sitä, jos tunnet keskijänniteverkon toimintaa ja sinulla on kokemusta asiakasmuuntamoiden toteutuksista. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät Helsingin alueen rakennushankkeiden parissa ja hyvät työskentelymahdollisuudet nykyaikaisissa toimitiloissamme. Tiimissämme on hyvä yhteistyön henki ja haluamme tehdä asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. Meillä jokainen saa olla rohkeasti oma itsensä!

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esihenkilöltäsi Antti Raassinalta antti.raassina@helen.fi tai p.050 314 6873. Tavoitat Antin parhaiten 15.9. kello 13-15 tai 23.9. kello 9-11.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 26.9.2021.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
08.09.2021 00.00
Hakuaika päättyy
26.09.2021 23.59
Jaa: