• Teknisen vian vuoksi sähkölaskuja on lähetetty asiakkaille kahteen kertaan Lue lisää

LVI-suunnittelija

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä energiatehokkaampia ratkaisuja, etsimme nyt tiimiimme LVI -suunnittelijaa.

Tässä vakituisessa tehtävässä osallistut asiakasprojektien suunnitteluun ja toteutuksen valvontaan. Rakennamme asiakkaillemme erilaisia lämpöpumpputekniikkaan perustuvia energiankierrätysratkaisuja ja osallistut toteutusprojektien läpivientiin aina alkukartoituksesta hankkeen luovutukseen. Kiinnostukseen ja osaamiseen perustuen tehtävänkuvaa voidaan täydentää esimerkiksi automaatiojärjestelmiä tai sähkötekniikkaa tukevaksi.

Odotamme sinulta vähintään alan teknistä koulutusta ja joidenkin vuosien kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää alan keskeisten ohjelmistojen hallintaa ja LVI -järjestelmien perustuntemusta. Jos näiden lisäksi omaat reippaan asenteen ja olet kiinnostunut perinteisen tekniikan uusista sovelluksista, olet ehdottomasti etsimämme henkilö.

Tarjoamme avoimen työyhteisön, jossa on vapaus ideoida ja kehittää uusia asiakasratkaisuja. Kiinnostuksen mukaan pääset kehittymään työtehtävissä haluamallasi tavalla ja vaikka vastuuta annetaan, sitä ei tarvitse kantaa yksin - osaava ryhmämme on tukenasi. Henkilöstöetuja meillä on esimerkiksi vapaa-ajan tapaturvavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja joustavasta työajasta hyvinvointietuun. Palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Tule mukaan tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville!

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin Älykkäät kiinteistöt -suunnitteluryhmän vetäjältä Timo Lindqvistiltä (040 1835383/ etunimi.sukunimi(at)helen.fi).  (Jätäthän tarvittaessa soittopyynnön).

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 11.12.2022.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
24.11.2022 00.00
Hakuaika päättyy
11.12.2022 23.59