Markkinointipäällikkö, kanavat

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?  

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme markkinointipäällikköä Kampin Sähkötalon toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen. 

Markkinointipäällikkö vastaa Helenin omien kanavien (pääasiassa some, sisältömarkkinointi ja Oma Helen -sovellus) maksimaalisesta hyödyntämisestä. Markkinointipäällikkö työskentelee Helenin brändimarkkinoinnin tiimissä, tiiviissä yhteistyössä konserniviestinnän ja tuotemarkkinoinnin, myynninedistämisen, tuotekehityksen, HR:n sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa. 

Roolissa johdat Helenin kanavastrategiakehitystä, joka pyrkii tunnettuutta ja harkintaa kasvattavien sisältöjen tehokkaaseen tuotantoon ja jakeluun niin omassa kuin maksetussa mediassa. Markkinointipäällikkö rakentaa ja ylläpitää Helenin omien kanavien yhtenäistä vuosikelloa: hän vastaa siitä, miten ja milloin sisältöjä tuotetaan sekä jaellaan. Hän huolehtii, että sisältösuunnittelu on linjassa sidosryhmien toiminnan kanssa. Positio on uusi, ja valittava henkilö pääsee vaikuttamaan position muotoutumiseen. 

Markkinointipäällikkö vastaa omien kanavien KPI:den määrittelystä ja toiminnan johtamisesta niin, että halutut tavoitteet saavutetaan. Hän huolehtii, että kanavat heijastavat Helenin brändiä ja asiakaskokemusstrategiaa. Markkinointipäällikkö vastaa myös mediatoimistokumppanin sekä sosiaalisen median kumppanin yhteistyön johtamisesta. Hän vastaa myös Helenin digipalveluiden (tärkeimpänä Oma Helen -applikaatio) tuloksellisesta markkinoinnista. 

Toivomme sinulta ymmärrystä strategisesta markkinoinnista sekä omien kanavien kasvattamisesta sekä kyvykkyyttä työskennellä vahvasti limittäisessä tehtäväkentässä hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. 

Tarjoamme osaavan ja innostuneen tiimin ja kollegat sekä mahdollisuuden jakaa vastuita tiimin sisällä projektien ja vahvuusalueidesi mukaan. 

Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö ja siksipä meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Energia-alan muutoksessa pysyy mukana oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä otteella. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Krista Salmelalta (040 528 4051/ krista.salmela@helen.fi). Hän on tavoitettavissa puhelimitse 13.10. klo 12-13 ja 18.10. klo 15-16, muina aikoina ensisijaisesti sähköpostilla. 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 26.10. mennessä. 

Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
07.10.2021 00.00
Hakuaika päättyy
26.10.2021 23.59
Jaa: