• Teknisen vian vuoksi sähkölaskuja on lähetetty asiakkaille kahteen kertaan Lue lisää

Materiaaliasiantuntija

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme määräajassa ja laadusta tinkimättä, etsimme joukkoomme laatuorientoitunutta Materiaaliasiantuntijaa materiaaliteknisiin ja laadunhallinnallisiin avustaviin tehtäviin. Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus.

Meillä pääset näkemään läheltä uusien energiaratkaisujen toteutuksen onnistumiset ja haasteet. Olet tärkeä osa kokonaisuutta tehden tiivistä yhteistyötä laatu- ja projektitiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. projekteihin liittyviä materiaaliteknisiä selvityksiä ja tarkastuksia, toiminnan kehitystehtäviä, valmistuksen ja asennuksen laadunvalvontatehtäviä

Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto materiaali-, kone- tai energiatekniikasta. Olet työtavoiltasi toimeen tarttuva, täsmällinen ja itsenäinen. Et koe työmailla tai tuotantolaitoksilla toimimista vieraaksi. Arvostamme toimialatuntemusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin  Katri Ekholmilta (040 517 5231/ etunimi.sukunimi@helen.fi).

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 27.11.2022 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
14.11.2022 00.00
Hakuaika päättyy
27.11.2022 23.59