• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Myynnin edistämisen päällikkö

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?  

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme myynnin edistämisen tiimiin päällikköä Helsingin Kampin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Vedät viiden hengen (digi)myynnin edistämisen tiimiä, joka tukee sekä kuluttaja- että yritysmyynnin yksikköjä. Yhteistyötä tehdään myyntiyksiköiden lisäksi paljon tuoteorganisaation, IT-organisaation sekä markkinoinnin ja viestinnän kanssa. 

Tiimisi vastaa taktisista digimyynnin ja -markkinoinnin toimenpiteistä, joissa tavoitteena ovat myyntiliidit ja digitaalinen myynti. Tiimin vastuulle kuuluvat myös markkinoinnin automaation hyödyntäminen ja kehittäminen. Lisäksi tiimisi vastaa asiakkuudenhoitomalleista ja asiakasviestinnästä. 

Tehtävänäsi on johtaa asiantuntijatiimiäsi saavuttamaan parhaat tulokset sekä kehittää tiimin toimintaa ja vastuualueita kuten digitaalisia kyvykkyyksiä ja sujuvampia prosesseja. Lisäksi tehtävääsi kuuluu uusi eCommerce-vastuu, jossa pääfokuksena on Helen.fi-sivuston kaupallisuuden varmistaminen Business Ownerin roolissa. Työskentelet tässä roolissa tiiviissä yhteistyössä IT-organisaatiomme kanssa määrittäen selkeästi liiketoiminnan tarpeet ja prioriteetit myynnin näkökulmasta. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä B2B ja B2C johtajiemme kanssa. 

Odotamme sinulta kokemusta digitaalisen markkinoinnin ja myynnin johtamisesta sekä kehittämisestä. Olet selkeä viestijä ja sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot. Olet tavoitteellinen johtaja ja motivoidut tiimisi kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan energiatoimialaan ja sen murrokseen. Toimit ja tuet tiimisi kanssa niin kuluttaja- kuin yritysmyyntiä ja työskentelet koko laajan tuoteportfoliomme kanssa. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Maija Kaukoselta (0504801477, maija.kaukonen@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse maanantaina 26.10. klo 13-14. 

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään sunnuntaina 2.10.2022. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
19.09.2022 00.00
Hakuaika päättyy
02.10.2022 23.59