Myyntipäällikkö, ratkaisumyynti

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, RATKAISUMYYNTI

Tarvitsemme sinua uusien energiaratkaisujemme B2B -myyntiin. Pystyt muodostamaan energiaratkaisuistamme asiakkaalle toimivia kokonaisuuksia. Ymmärrät liiketoimintaa etkä vierasta tekniikkaa, energia-alan syväosaaja sinun ei tarvitse olla. Olet B2B-myynnin ammattilainen, jolla on kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Olet tavoitteellinen toimija ja haluat omalla merkittävällä panoksellasi edistää liiketoimintamme kasvua.

Omaat ratkaisukeskeisen ja omaat myynnillisen lähestymistavan asiakaskohtaamisissa sekä erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointivalmiudet. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä ulkoisten kumppanien sekä sisäisten asiantuntijoidemme, erityisesti uusista palveluista vastaavan yksikkömme kanssa. Meillä pääset jakamaan uudelleen pelikortit tulevaisuuden energiamarkkinassa ja tekemään siitä nykyistä kestävämmän.

Tehtäviisi kuuluu

  • uusien energiaratkaisujen myynti yritysasiakkaille ja uusasiakashankinta
  • asiakkaiden ongelmien ratkaisu rakentamalla tuotekokonaisuuksia uusista energiaratkaisuista
  • pilottituotteiden ja uusien konseptien testaus asiakkailla
  • asiakastarpeen, kilpailutilanteen ja markkinoiden kartoittaminen

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Jyrki Eurénilta p. 040 502 8544, parhaiten tavoitettavissa 12.2.2018 kello 9-12 tai 23.2.2018 kello 9-12.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.

Hakuaika alkaa
02.02.2018 14:29
Hakuaika päättyy
25.02.2018 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Asiantuntijatehtävä
Yritys
Helen Oy
Työsuhteen muoto
Vakituinen
Paikkoja avoinna
1
Jaa: