Järjestelmäasiantuntija

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?
 
Helen Sähköverkossa varmistamme sujuvan arjen helsinkiläisille. Sähkön käyttötarpeet ovat muuttumassa kovaa vauhtia ja asiakkaamme tarvitsevat yhä paremmin sopivia ratkaisuja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 
 
Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt verkon käyttö -tiimiimme järjestelmäasiantuntijaa Helsinkiin, Käpylän toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. 
 
Sähköverkon käytön keskiössä on käyttökeskus, joka ylläpitää sähköverkon ajantasaista tilannekuvaa, johtaa suunniteltuja kytkentöjä ja sähköverkon häiriötilanteiden selvitystä. Sähköverkon tilannekuvan ja hallinnan mahdollistaa laadukkaat ja tehokkaat tietojärjestelmät, joista keskeisimpinä käytönvalvonta- ja käytöntukijärjestelmä.
 
Järjestelmäasiantuntijan tehtävässä toimit Helen Sähköverkon käyttökeskuksen käytönvalvonta- ja käytöntukijärjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä vastaten niissä sijaitsevan tiedon oikeellisuudesta varmistaen näin käyttökeskuksen tehokkaan ja turvallisen toiminnan. Olet vahvasti mukana tietojärjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa, ja ylläpidon toimintamallien kehittämisessä. Vastaat myös käyttökeskusympäristön teknisestä toimivuudesta.

Osallistut toiminnan ja järjestelmien kehitykseen ja kehitysprojekteihin varmistaen sujuvat toimintamallit järjestelmien käyttäjille. Teet yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Tehtävässä hyödynnät monipuolista osaamistasi tietojärjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävistä (tietokannat, tietoliikenne, integraatiot, laitteistot). Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on vähintään tietotekniikan, tietoliikennetekniikan tai sähkötekniikan insinöörin (AMK) koulutus. Aikaisempi kokemus sähkönjakeluverkon käytön järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä ei ole välttämätöntä mutta luonnollisesti arvostamme sitä.
 
Etsimme joukkoomme tietojärjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä innostuvaa, hyvän asenteen omaavaa työkaveria, joka on kehitysorientoitunut ja tietoteknisesti näppärä. Työssäsi onnistumista edesauttaa oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen työskentelytapa. 
 
Tarjoamme mielenkiintoiset tehtävät Helsingin alueen sähköverkon keskiössä, hyvät työskentelypuitteet nykyaikaisissa toimitiloissamme. Tiimissämme on hyvä yhteishenki ja halu taata Helsingin sähkönjakelun erinomainen toimitusvarmuus.
 
Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esihenkilöltäsi Juho Kuokkaselta (juho.kuokkanen@helen.fi, p. 040 148 9797). Tavoitat Juhon parhaiten torstaina 24.11. kello 15-16  tai maanantaina 28.11. kello 15-16. 
 
Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 11.12.2022. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.
 
Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
22.11.2022 00.00
Hakuaika päättyy
11.12.2022 23.59