• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Paikkatietoasiantuntija

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme motivoitunutta ja aikaansaavaa paikkatieto-osaajaa kehittämään paikkatietoanalytiikkaamme uudelle tasolle. Nimikkeesi voi olla taustastasi tai kehitystavoitteistasi riippuen esim. paikkatiedon kehityspäällikkö, paikkatietoasiantuntija, paikkatietoanalyytikko tai GIS Data Engineer. Räätälöimme roolia joustavasti osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tässä vakituisessa roolissa pääset rakentamaan älykkäitä digi- ja dataratkaisuja, joilla optimoimme energiajärjestelmää, tunnistamme uusia mahdollisuuksia sekä parannamme asiakasymmärrystämme ja asiakaskokemustamme.  Teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneiden ja liiketoiminnan vastuuhenkilöiden kanssa monipuolisten haasteiden parissa.

Tehtävässäsi kehität paikkatietokyvykkyyttämme koko Helenin toiminnan laajuudelta. Paikkatietotarpeita on niin verkkojen, hajautuvan energiatuotannon kuin uusien ratkaisuiden, kuten sähköisen liikenteen tai älykiinteistöjen, kehittämisessä.

 Tehtävässä tarvitaan aiempaa käytännön kokemusta ja innostusta paikkatietoanalytiikan hyödyntämiseen liiketoiminnassa. Aikaisempi kokemus energiatoimialalta ei ole välttämätön, mutta siitä on toki hyötyä. Tehtävässä menestymisen kannalta on oleellista, että tunnet paikkatietoanalytiikan työvälineet ja konseptit (mm. ArcGIS, FME, SQL, Python, paikkatiedon visualisointi tms.). Data- ja paikkatietoalustan pilviympäristönä meillä on Azure ja siellä paikkatiedon työvälineinä mm. ArcGIS Enterprise ja FME Server. Arvostamme erityisesti kokemusta verkkotietojen parissa tehdystä työstä, avoimen datan hyödyntämisestä, isoista datamassoista ja paikkatieto-osaamisen kehittämisestä organisaation sisällä.  Yksi arvoistamme on yhteistyön mestaruus, joten toivomme, että olet yhteistyö- ja aloitekykyinen tekijä ja työskentelet mielelläsi ketterien datatiimien jäsenenä.

Mainion lisän Data ja tekoäly -yksikköömme toisi hyvät vuorovaikutustaidot omaava, avoin ja aloitekykyinen persoona, joka nauttii ketterästä työskentelystä yhdessä muiden osaajien kanssa.

 Yksikössämme tukenasi ovat muut paikkatieto- ja Digital twins-osaajat, data engineerit, analyytikot, data scientistit sekä datanhallinnan ammattilaiset. Olemme hyvin monipuolisilla koulutus- ja työtaustoilla varustettu lämminhenkinen porukka, joka arvostaa ja kunnioittaa toistensa työtä ja osaamista.

 Meillä pääset vaikuttamaan vihreämpään tulevaisuuteen, sillä datan hyödyntämisellä on iso rooli hiilineutraalisuustavoitteemme saavuttamisessa. Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista ja toimintavarmuutemme on paras Euroopassa. Heleniläisenä pääset tietysti nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi, Head of Data & AI Mikko Muuriselta sähköpostitse mikko.muurinen@helen.fi tai puhelimitse 0400 920 598. Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse 17.3. klo 15–16 ja 23.3. klo 9–11 välillä.

Kohtaavatko energiamme? Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään su 26.3.2022.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
13.03.2023 00.00
Hakuaika päättyy
26.03.2023 23.59