Projekti-insinööri

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme projekti-insinööriä Kampin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävä sijoittuu Tuotanto ja omaisuus liiketoiminta-alueelle, jonka vastuulla on energian tuotannon, lämpö- ja jäähdytysverkkojen sekä erillisratkaisuiden omaisuudenhallinta. Pääset tehtävässä osaltasi vaikuttamaan Helsingin kehittyvään energiajärjestelmään erityisesti projektitoiminnan tukena ja kehittäjänä.

Tehtäviisi kuuluu: 
Investointien KPI- mittareiden ja investointisalkun laadun hallinta  
Investointiprojektien budjetoinnin, kassavirtaennusteiden ja kuukausiennusteiden kokoaminen
Investointiprojektien raportoinnin ja talousennusteiden laadunhallinta sekä raportoinnin kehittäminen
Tuotannon uudisinvestointien pitkän tähtäimen suunnitelman päivitykset   
Toiminnan kehitystyö mm. prosessikuvausten päivitys, dokumenttienhallinnan uudistus, raportointikäytännöt, projektitoiminnan ohjeiden kehitys
Esiselvitys- ja investointiprojekteihin osallistuminen projektipäälliköiden tukena
Erilaisten investointitukien kartoitus ja hakemusten laatiminen projektien tukena

Toivomme sinun olevan urallasi eteenpäin haluava aktiivinen moniosaaja. Hallitset raportoinnin ja projektityön perusteet. Pystyt soveltamaan oppimaasi ja työskentelet itsenäisesti kehittäen ja tuottaen ideoita vastuullasi oleviin raportteihin ja työkaluihin. Käytät erittäin sujuvasti MS-Office ohjelmia ja pystyt omaksumaan nopeasti uusia ohjelmistoja ja työkaluja. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja mahdollisesti jonkin verran työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä.

Odotamme sinulta positiivista ja aktiivista asennetta, tekemisen meininkiä ja ratkaisukeskeisyyttä, sekä kykyä oppia uutta. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme aktiiviselle ja monipuoliselle osaajalle vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä merkittävän energiajärjestelmän parissa. Tukenasi työssä ovat monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja osaavat energia-alan ammattilaiset.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tulevalta esihenkilöltäsi Jaakko Tiittaselta (040 8426425).

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (https://www.helen.fi/rekry), viimeistään 15.6.2021 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
17.05.2021 00.00
Hakuaika päättyy
15.06.2021 23.59
Jaa: