Ryhmäpäällikkö - Asiakkuuksien hallinta

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin etsimme nyt joukkoomme Ryhmäpäällikköä Helsinkiin, Kampin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.  

Tehtävässä pääset näyttämään kykysi ja vetämään Asiakkuuksien hallinta -tiimiä osana Myynnin ja asiakaspalvelun organisaatiota! Haluamme erityisesti vahvistaa prosessikehitykseen liittyvää osaamista tiimissämme. 

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää omalla vahvalla panoksella myynnin ja asiakaspalvelun liiketoiminnan tukiprosesseja ja vetää erilaisia kehitysprojekteja. Keskityt erityisesti sähköliiketoiminnan (mukaan lukien aurinko ja tuuli) ja sähköisen liikenteen asiakkuuksiin liittyviin kriittisiin taustaprosesseihin. Datahubin ja oman asiakastietojärjestelmämme hyödyntäminen ja jatkokehittäminen tiimisi työn tueksi ovat tärkeitä osa-alueita. Johdat myös isoa asiantuntijatiimiä valmentavalla otteella. Heidän tehtävänsä koostuvat muun muassa sähköyhtiöiden välisestä tiedonvaihdosta, sopimusprosessien ja sopimusten hallinnasta sekä sopimuksiin liittyvistä selvityksistä. Työnkuva muotoillaan kuitenkin osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus haastaa ja kehittää itseäsi. Tueksesi tarjoamme kokeneen kollegaverkoston, tiimin ja alan huippuosaajat.  

Odotamme, että sinulla on näyttöjä menestyksekkäästä tiiminjohtamisesta. Lisäksi odotamme kokemusta prosessien tehostamisesta ja tuntemusta Lean-menetelmistä. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset vahvat esihenkilötyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi edistät vastuullesi kuuluvia projekteja proaktiivisella työskentelyotteella. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista.  

Tehtävässä pääset osaksi kehitysorientoitunutta työyhteisöä uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimeen ja tulet osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshalukasta sekä kunnianhimoista kollegaa.  

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Maija Kaukoselta (0504801477/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse keskiviikkona 3.8.2022 klo 13-14 ja keskiviikkona 10.8.2022 klo 12-13.  

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen ja ansioluettelosi rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 21.8.2022 mennessä. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 


Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa
21.07.2022 00.00
Hakuaika päättyy
21.08.2022 23.59