Ryhmäpäällikkö, Talotekninen suunnittelu

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja tarjotaksemme asiakkaillemme entistä puhtaampia sekä parempia ratkaisuja, etsimme nyt kasvavaan Älykkäät kiinteistöt -yksikköömme Taloteknisen suunnittelun Ryhmäpäällikköä.

Ratkaisut ja tuoteportfolion kehitys -liiketoiminto ja sen Älykkäät kiinteistöt -yksikkö tarjoavat kiinteistöihin energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, joilla varmistetaan hyvät ja terveelliset sisäolosuhteet sekä ajan kulutusta kestävät rakennukset. Tavoitteenamme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö. Laajennamme tarjontaamme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Nykyiseen Älykkäät kiinteistöt -tuoteportfolioomme kuuluvat muun muassa maalämpöratkaisut, erilaiset lämmöntalteenotto- ja lämpöpumppuratkaisut sekä olosuhteidenhallintaan liittyvät ratkaisut - unohtamatta tietenkään esimerkiksi aurinkoenergian ja sähköisen liikenteen kiinteistöpuolen ratkaisuja. Tule mukaan Helenille tekemään energiamurrosta!

Tehtäviisi kuuluu energiatehokkaiden ja ympäristöystävällisten taloteknisten ratkaisuiden konseptointi sekä näiden alustava suunnittelu ja/tai suunnittelun johtaminen. Lisäksi toimit tuotekehityksen tukena suunnittelun näkökulmasta ja osallistut eri projekteihin Helenin matriisin (mm. myynti- ja toteutustiimien kanssa) sekä myös yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut tarjouspyyntöihin tekemällä ratkaisuiden alustavaa hinnoittelua sekä kannattavuusarviointia. Tärkeä osa rooliasi on myös suunnittelutiimin esihenkilönä/tiiminvetäjänä toimiminen.

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden työkokemusta LVI-, automaatio- tai sähkösuunnittelusta. Aikaisempi kokemus tiimin vetämisestä on eduksesi, mutta tärkeämpää on innostus kehittyä ihmisten johtajana sekä halu saada muut loistamaan. Myös energialaskennan osaaminen on ehdottomasti eduksesi. Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa, huumorintajuista ja kehittämishaluista kollegaa, joka haluaa saattaa asioita loppuun asti sekä ymmärtää isoa kuvaa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä ja tehtävästä tarkemmin Älykkäät kiinteistöt -johtajalta Vesa Harjulta (050 469 7988/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Tavoitat Vesan parhaiten jättämällä hänelle soittopyynnön tekstarina tai sähköpostitse, jolloin hän palaa sinulle asiaan klo 17 jälkeen.  

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen helposti ja nopeasti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 26.4.2021 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!
Hakuaika alkaa
08.04.2021 00.00
Hakuaika päättyy
26.04.2021 23.59
Jaa: