Sähköisen liikenteen ja aurinkovoiman asiantuntija

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

 Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Auringon ja sähköisen liikenteen ratkaisujen liiketoimintamme kasvaa kovaa vauhtia. Päästäksemme tavoitteisiimme ja kasvua tukemaan etsimme nyt joukkoomme kahta sähköisen liikenteen ja aurinkovoiman asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Asiantuntijana toimit Helenin aurinkovoimaloiden sekä sähköisen liikenteen asiakas- ja investointiprojekteissa. Projektisi painottuvat pääosin sähköiseen liikenteeseen. Vastaat kulloinkin kyseessä olevasta toimeksiannosta ja tehtävääsi kuulukin erityisesti toimituskokonaisuuden hallinta sisältäen projektien suunnittelun, hankinnan sekä laadunvalvonnan. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä myynnin sekä tuote- ja investointienhallinnan kanssa. Projekteissa tärkeää on myös yhteydenpito yritys- ja taloyhtiöasiakkaisiin.

Tehtävässä tarjoamme ammattitaitoisen tiimimme tuen sekä mahdollisuuden jakaa vastuita tiimin sisällä joustavasti projektien tai omien vahvuusalueidesi mukaan. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Kampissa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta asiakastapaamisiin Etelä-Suomen alueella. Tehtävä tarjoaa monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmämme parissa. Tehtävässä pääset konkreettisesti rakentamaan hiilineutraalia tulevaisuutta!

Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani ja siksipä meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Energia-alan muutoksessa pysyy mukana oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähkö- tai energiatekniikan AMK tai DI tutkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta vastaavien projektien läpiviennistä ja hyviä lähtötietoja aurinkovoimaloista sekä/tai sähköisestä liikenteestä. Pitkäaikainen aiempi kokemus alalta ei ole välttämättömyys. Tarkka toimenkuvasi muotoutuu aiemman kokemuksesi ja osaamisesi perusteella.

Kiinnostuitko? Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 24.9.2021 mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa ryhmäpäällikkö Mikko Korpisalo (040 754 5948 / mikko.korpisalo@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse klo 15:00 jälkeen.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
06.09.2021 00.00
Hakuaika päättyy
24.09.2021 23.59
Jaa: