• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Scrum Master

Tule koodaamaan puhtaampaa tulevaisuutta Helenille!  
  

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.   
   

Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten IoT- ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta. Digitaaliset palvelut ovat läsnä asiakkaidemme arjessa kaikissa asiakkuuden vaiheissa – on kyse sitten sopivien aurinkopaneelien hankkimisesta, kiinteistön energiajohtamisesta tai sähköauton latauksesta.   
  
Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ulkoisten devaustiimien voimin ja olemme nyt jatkaneet tätä upeaa kehitystyötä perustamalla Helenin oman devaustiimin! Jatkamme nyt maailmanluokan kehitystiimin kokoamista, jotta voimme rakentaa voittavat ratkaisut energiamurrokseen ja etsimme kehittämishaluista  Scrum Masteria Oma Helen digipalvelusta vastaavaan tiimiimme!  
 
Tehtävässäsi huolehdit, että kehittäjiemme työ etenee optimaalisesti ketterän kehittämisen periaatteita noudattaen. Seuraat ja koordinoit sprinttityöskentelyä sekä fasilitoit sprinttien dailyja ja planningeja. Tunnistat Oma Helen kokonaisuuden riippuvuudet ja yhteiset kehitystekemiset ja kommunikoit niitä tiimille. Teet tiivistä yhteistyötä niin devaajien kuin PO:n, designereiden ja arkkitehtien kanssa.   

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta Scrum Masterin tehtävästä modernien digipalveluiden kehityksessä. Sinulla on myös osaamista erilaisten tiimien fasilitoinnista, riippuvuuksien hallinnasta, kommunikoinnista eri sidosryhmien kanssa sekä sprintin fokuksen luomisesta. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulta löytyy halua kehittyä Scrum Master-roolissa huippuosaajaksi.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin motivoituneen ja ammattitaitoisen tiimin kanssa, joka kehittää suuren huomion keskipisteessä olevaa digipalvelua. Tässä tehtävässä pääset myös rakentamaan Helenin digipalvelujen tekemisen käytänteitä. Tarjoamme myös tiiviin tuen työllesi ja saat aina sparrailuapua omilta Scrum Master kollegoiltasi.  
 
Lue lisää kuinka energiamurrosta tehdään koodilla digijohtajamme  Tuomaksen blogitekstistä.  Tutustu monipuoliseen digikehitykseemme ja Heleniin digityöpaikkana  täältä.    
   
Jäikö jokin vielä mietityttämään?  Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Head of Software Development Jouni Rantalankilalta sähköpostitse jouni.rantalankila@helen.fi tai puhelimitse 0407591025.  
   
Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 16.10.2022 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!   
   
Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
19.09.2022 00.00
Hakuaika päättyy
16.10.2022 23.59