Senior Security Information Specialist

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimme nyt joukkoomme kokenutta ja kehittämishaluista Senior Information Security Specialistia vakituiseen työsuhteeseen osaksi tietohallintotiimiämme digitaaliset ratkaisut-liiketoimintayksikköömme. Oletko sinä etsimämme tietoturvapositiivisuuden sanansaattaja? 

Tehtävässäsi vastaat teknisen tietoturvallisuuden kehittämisestä, tietoturvaratkaisujen suunnittelusta sekä tietoturvahäiriöiden selvittämisestä yhdessä oman organisaatiosi ja palvelutoimittajien kanssa. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu tietoturvallisuuteen liittyvien häiriöiden hallintaprosessin kehittäminen.  
Roolissasi osallistut myös uhkatiedon analysointiin ja tilannekuvan kehittämiseen ja teet tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme ja viranomaisten sekä sisäisesti eri liiketoimintojemme kanssa. Toimit myös kahden hengen tietoturvatiimin päivittäisen tekemisen ohjaajana. 

Toivomme, että sinulla on 
laaja kokonaisnäkemys IT ratkaisuiden liiketoimintatarpeista, niiden toteuttamismahdollisuuksista ja tietoteknisistä riskeistä. Tehtävä edellyttää myös vahvaa kokemusta pilvi- ja sovellustietoturvasta sekä hallinnollisesta tietoturvasta. Lisäksi omaat vahvat tiimityö-, vuorovaikutus ja neuvottelutaidot sekä aloitteellisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen.  

Tarjoamme mahtavan mahdollisuuden päästä mukaan mullistuvaan energialiiketoimintaan tietoturvaroolissa, jossa tylsät päivät ovat harvassa. Käytössämme on nykyaikaisia tietoturvaratkaisuja ja -menetelmiä, joista odotamme sinun hiovan entistä timanttisempia. Voit vaikuttaa omalla työlläsi kriittisen infrastruktuurin ja uudistuvien sekä monimutkaistuvien energiaratkaisujen tietotuvallisuuteen - työlläsi on siis todella merkitystä! Me kannustamme ja panostamme opiskeluun, jotta osaamisesi pysyy hyvällä tasolla. Työn ja vapaa-ajan tasapaino on meille Helenissä tärkeätä, näin olet paras versio itsestäsi niin vapaalla kuin työssäsi! Tehtävässä on myös mahdollisuus kehittyä tietoturvapäällikön rooliin. 

Tulevan esihenkilösi Heikin terveiset pääset katsomaan täältä: https://youtu.be/TMJIOQGjLrw

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä tehtävästä ja tiimistä tarkemmin yksikön päälliköltä Heikki Paanaselta (etunimi.sukunimi@helen.fi, puh. 0503881450). Heikki on parhaiten tavoitettavissa 23.2. klo 14-15 , 26.2. klo 14-15, 3.3. klo 15.30-16.30 ja 5.3. klo 15-16.  

Kohtasivatko energiamme?
 Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 7.3.2021. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Yhdistetään voimat! 

Hakuaika alkaa
17.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
07.03.2021 23.59
Jaa: