Senior Software Developer

Tule koodaamaan puhtaampaa tulevaisuutta Helenille!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 
 
Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten IoT- ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta. Digitaaliset palvelut ovat läsnä asiakkaidemme arjessa kaikissa asiakkuuden vaiheissa – on kyse sitten sopivien aurinkopaneelien hankkimisesta, kiinteistön energiajohtamisesta tai sähköauton latauksesta. 

Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ulkoisten devaustiimien voimin ja nyt tarkoituksemme on jatkaa tätä upeaa kehitystyötä perustamalla Helenin oma devaustiimi!  Kokoamme nyt maailmanluokan kehitystiimiä rakentamaan voittavat ratkaisut energiamurrokseen ja etsimme kehittämishaluista ja ratkaisukeskeistä Senior Software Developeria.  

Helenin ohjelmistokehitys kohdistuu asiakasrajapinnan toimialakohtaisiin ratkaisuihin ja Helenin ratkaisuliiketoiminnan tukemiseen. Esimerkkejä palveluista, joiden parissa on mahdollisuus työskennellä ovat Oma Helen sovellus, Oma Helen web kuluttajille, Yritys Helen web sekä Helen.fi verkkosivusto kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. UI tekemisemme perustana toimii Helen Design System, joka tarvitsee myös kehitysvoimaa.
 
Toivomme, että sinulla on jo vahva työkokemus ohjelmistokehittämisestä. Ymmärrät ohjelmistokehityksen periaatteet ja toimit sujuvasti osana ketterää kehitystiimiä. Tehtävässäsi vastaat frontend, backend tai full-stack osa-alueella korkealaatuisten ohjelmistokomponenttien kehittämisestä ja ylläpidosta, osallistut kehittämisen teknologia- ja toimintatapavalintoihin ja tuot kehitystiimiin ratkaisuvoimaa kokemuksellasi.  Osaaminen teknologioista ja käsitteistä kuten React, Python, CI/CD ja modernit pilvipalvelut ovat tehtävässä oleellisia.

Tässä roolissa pääset todella vaikuttamaan siihen, miltä digikehityksemme tulevaisuudessa näyttää aivan alusta alkaen. Pääset halutessasi vaikuttamaan niin toimintamalliemme ja -ympäristöjemme kuin ohjelmistokehitysteknologioiden valintaan. Kehitystiimissä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden kehittäjien, product ownerin ja designerien kanssa. Lisäksi kehitystyössä ovat mukana loistavat data- ja tekoäly-tiimin jäsenet.

Lue lisää kuinka energiamurrosta tehdään koodilla digijohtajamme  Tuomaksen blogitekstistä
 
Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä tehtävästä lisää ohjelmistokehitystiimimme vetäjältä Jouni Rantalankilalta (etunimi.sukunimi@helen.fi, +358407591025).
 
Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 30.1.2022 mennessä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 
 
Yhdistetään voimat!


Hakuaika alkaa
10.01.2022 00.00
Hakuaika päättyy
30.01.2022 23.59
Jaa: