• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Senior Software Developer, IoT/Azure

Tule koodaamaan puhtaampaa tulevaisuutta Helenille!

 Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ulkoisten devaustiimien voimin ja nyt tarkoituksemme on jatkaa tätä upeaa kehitystyötä perustamalla Helenin oma devaustiimi!  

Kokoamme maailmanluokan kehitystiimiä rakentamaan voittavia ratkaisuja energiamurrokseen, ja etsimme kehittämishaluista ja ratkaisukeskeistä Senior Software Developeria IoT-ratkaisujemme kehittämiseen. Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, miltä Suomen yhden suurimman energiayhtiön digikehitys näyttää tulevaisuudessa aivan alkumetreiltä alkaen!

 Helenin ohjelmistokehitys kohdistuu asiakasrajapinnan toimialakohtaisiin ratkaisuihin ja Helenin ratkaisuliiketoiminnan tukemiseen. Älykkäiden IoT-ratkaisujen avulla luodaan uusia tuotteita uusiutuvalle energiamarkkinalle esimerkiksi aurinkoenergiaan, sähkönvarastointiin ja sähköiseen liikenteeseen liittyen. Lisäksi IoT-ratkaisujemme avulla mahdollistetaan proaktiiviset liiketoimintaprosessit luomalla nopea reagointikyky ja reaaliaikainen seuranta.

 Pääset IoT-kehitystiimissä tekemään ohjelmistokehitystä moderneilla työkaluilla ja komponenteilla Azure-ympäristössä. Toimit tiiviissä yhteistyössä kehittäjien, arkkitehtien ja kehityspäällikön kanssa. Kehität uusia Azure Functions Serverless -sovelluksia, joissa käsitellään mm. aikasarjadataa. Yhteistyössä muun tiimin kanssa teet myös mallinnustyötä Digital Twins -alustaan ja luot REST API -rajapintoja Azure API Management -alustalle. Kehitystyötä suunnitellaan, tehdään ja seurataan yhteisen Devops-toimintamallimme mukaisesti.

Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä digikehityksemme tulevaisuudessa näyttää. Pääset vaikuttamaan niin toimintamalliemme ja -ympäristöjemme kuin ohjelmistokehitysteknologioiden valintaan. Olet avainroolissa luomassa uusia ratkaisuja ja tukemassa Helenin visiota.

 Toivomme, että sinulla on jo työkokemusta IoT-ratkaisujen rakentamisesta pilvipalveluihin perustuen. Osaat rakentaa ylläpidettävää ja testattavaa koodia ja teet sujuvasti päätöksiä muutostarpeista tai uusista ratkaisuista. Ymmärrät mikropalveluarkkitehtuuria ja tapahtumapohjaista arkkitehtuuria. Tehtävässä tarvitset osaamista etenkin Azure pilvipalvelun komponenteista kuten Azure Functions, IoT Hub ja  Stream Analytics. Tunnet myös vahvasti esimerkiksi seuraavat teknologiat:  .NET, Applications Insights ja Docker. Toivottavasti olet  kiinnostunut oppimaan uutta ja päivittämään osaamistasi, sillä me Helenillä tarjoamme tähän täyden tukemme! 

Heleniläisenä pääset myös nauttimaan erilaisista henkilöstöeduistamme, kuten henkilöstösähköstä, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Tehtävän palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Matkaa kohti hiilineutraaliutta rakennetaan erilaisten IoT- ratkaisujen, energiadatan ja erinomaisen digitaalisen käyttökokemuksen kautta. Digitaaliset palvelut ovat läsnä asiakkaidemme arjessa kaikissa asiakkuuden vaiheissa – on kyse sitten sopivien aurinkopaneelien hankkimisesta, kiinteistön energiajohtamisesta tai sähköauton latauksesta. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi, Head of Software Development Jouni Rantalankilalta, sähköpostitse jouni.rantalankila@helen.fi tai puhelimitse 0407591025.

 Kohtaavatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry),  viimeistään 31.3.2023.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa
02.02.2023 00.00
Hakuaika päättyy
31.03.2023 23.59