• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Solution Architect, B2B

Tule toteuttamaan kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta! 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ja voittavia ratkaisuja energiamurrokseen. Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, miltä Suomen yhden suurimman energiayhtiön digikehitys näyttää tulevaisuudessa! Vahvistamme maailmanluokan kehitystiimiämme jatkuvasti ja etsimmekin nyt B2B Solution Architectia Helenin asiakasrajapinnankehittämiseen.

B2B Solution Architectina osallistut digitaalisten palveluiden kehitykseen B2B-painotuksella. Muodostat kokonaisnäkemystä digipalveluistamme kuten Yritys Helenistä, EV latauksesta, Kumppanialustasta ja Kiinteistövahdista. Olet mukana suunnittelemassa uusia liiketoimintakokonaisuuksiamme ja rakentamassa voittavaa kokonaisarkkitehtuuria.

Pääset ottamaan haltuun yritysasiakkaittemme tarpeet ja niiden toteuttamiseen liittyvät yksityiskohdat. Kehitämme skaalautuvaa digipalvelukokonaisuutta ja haluamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkuvaan julkaisuun kykenevä digialusta on tässä keskeisessä roolissa. 

Toimenkuvasi on hyvin monipuolinen, sillä pääset olemaan mukana mm. näissä tekemisissä:

  • Hallitset B2B-digiratkaisuiden kokonaiskuvaa
  •  arkkitehtuuriratkaisut, tech stack, meneillään ja tuloillaan olevat hankkeet sekä kulurakenne.
  • Ohjelmistoarkkitehtuurien ja ratkaisujen laatiminen sekä muokkaaminen B2B-digikehityksessä:
  • tiivis yhteistyö kehitystiimien ja Product Ownereiden, arkkitehtien, IoT-tiimin ja Data ja tekoäly -tiimin kanssa,
  • teknisen roadmapin hallinta (sisältäen myös tech stackin ja teknisen velan hallinnan) B2B-kehitysprojekteissa ja -tiimeissä,
  • varmistat, että Helenin digipalveluiden kehitys sisältää laadun, tuotannon ylläpidon sekä tietoturvan ja tietosuojan Helenin määritteiden mukaisesti,
  • rakennat Helenin IAM-kokonaisuutta digipalvelujen osalta ja
  • toimit myös Helenin devauskäytänteiden omistajana, Software Engineering leadina, vastaat käytänteiden kehittymisestä fasilitoiden ja osallistaen kollegoitasi. 

Tehtävä on uusi, joten pääset muokkaamaan siitä varmasti itsesi näköistä!

Tehtävä edellyttää, että sinulla on jo työkokemusta modernien digipalveluiden toteuttamisesta, osaat hyödyntää ohjelmistoarkkitehtuurien suunnittelumalleja ja rakentaa moderneja kokonaisuuksia pilveen. Omaat hyvän ymmärryksen B2B-digipalveluiden Identity & Access Managementista. Ohjelmistokehitysosaamisesi luo hyvän pohjan Helenin devauskäytänteiden ja kulttuurin muodostamiseen. Toivomme että sinulta löytyisi osaamista API-hallinnasta ja digipalveluiden monitoroinnin rakentamisesta. Käytännön osaaminen teknologioista kuten React, Python ja IaC olisi mahtava lisä. Yksi arvoistamme on yhteistyön mestaruus, minkä vuoksi edellytämme kaikilta heleniläisiltä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Heleniläisenä pääset osaksi kunnianhimoista työyhteisöämme ja mahdollistamaan puhtaamman tulevaisuuden meille kaikille. Saat käyttöösi myös monipuoliset henkilöstöetumme kuten henkilökuntasähkön, sähköauton latausedun, etätyömahdollisuuden ulkomailla ja hyvinvointiedun. Palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Meillä kannustetaan ja tuetaan ammatillisen osaamisen kehittymistä mm. monipuolisilla sisäisillä koulutuksilla ja valmennusohjelmilla sekä arvostetaan työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa.

 Jäikö jokin vielä mietityttämään? Tehtävästä lisätietoja antaa Head of Software Development Jouni Rantalankila (etunimi.sukunimi@helen.fi, +358407591025).

 Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 31.03.2023 mennessä

 Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa
14.03.2023 00.00
Hakuaika päättyy
31.03.2023 23.59