• Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisen ruuhkautunut eikä asiakaspalveluun pääse hetkittäin puhelimella läpi, jos kaikki jonopaikat ovat varattuja. Lue lisää

Solution Architect, B2C

Tule toteuttamaan kanssamme puhtaampaa tulevaisuutta!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Digitaalisten ratkaisujen merkitys energiamurroksessa on keskeinen. Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti digitaalista käyttökokemusta ja voittavia ratkaisuja energiamurrokseen. Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä vaikuttamaan siihen, miltä Suomen yhden suurimman energiayhtiön digikehitys näyttää tulevaisuudessa! Vahvistamme maailmanluokan kehitystiimiämme jatkuvasti ja etsimmekin nyt B2C Solution Architectia Helenin asiakasrajapinnankehittämiseen.

B2C Solution Architectina osallistut digitaalisten palveluiden kehitykseen B2C-painotuksella. Muodostat kokonaisnäkemystä digipalveluistamme kuten Oma Helenistä, sähköauton latauksesta, Helen.fi:stä ja Sähkökaupasta. Olet mukana suunnittelemassa uusia liiketoimintakokonaisuuksiamme ja rakentamassa voittavaa kokonaisarkkitehtuuria.

Pääset ottamaan haltuun kuluttaja-asiakkaittemme tarpeet ja niiden toteuttamiseen liittyvät yksityiskohdat. Kehitämme skaalautuvaa digipalvelukokonaisuutta ja haluamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Jatkuvaan julkaisuun kykenevä digialusta on tässä aivan keskeisessä roolissa.

Työpäiväsi Helenillä saattaisi sisältää mm. seuraavia asioita:
•       B2C-digiratkaisuiden kokonaiskuvan hallinta:

  • Arkkitehtuuriratkaisut, tech stack, meneillään olevat ja tulevat hankkeet sekä kulurakenne.

•       Osallistuminen ohjelmistoarkkitehtuurien ja ratkaisujen laatimiseen sekä muokkaamiseen B2C digikehityksessä:

  • tiivis yhteistyö kehitystiimien ja product ownereiden, arkkitehtikollegojen ja Helenin data ja tekoäly -tiimin kanssa,
  • teknisen roadmapin hallinta (sisältäen myös tech stackin ja teknisen velan hallinnan) B2C-kehitysprojekteissa ja -tiimeissä,
  • varmistamassa että Helenin digipalveluiden kehitys sisältää laadun, tuotannon ylläpidon sekä tietoturvan ja tietosuojan Helenin määritteiden mukaisesti,
  •  Helenin devauskäytänteiden tuominen projekteihin ja
  • vahvistamassa pilvipalveluiden hyödyntämistä kehitystyössämme rakentaen Helenin omia toimintatapoja ja hallintamalleja.

Tehtävä on uusi, joten pääset muokkaamaan siitä varmasti itsesi näköistä!

Tehtävässä menestymisen kannalta on olennaista, että sinulla on jo työkokemusta modernien digipalveluiden toteuttamisesta, osaat hyödyntää ohjelmistoarkkitehtuurien suunnittelumalleja ja omaat vankan kokemuksen pilvipalveluista kuten AWS & Azure. Toivomme, että sinulta löytyisi osaamista digitaalisen maksamisen toteuttamisesta, mobiilikehittämisestä, API-hallinnasta ja digipalveluiden monitoroinnin rakentamisesta.  Käytännön osaaminen teknologioista kuten React, Python ja IaC olisi mahtava lisä. Yksi arvoistamme on yhteistyön mestaruus, minkä vuoksi edellytämme kaikilta heleniläisiltä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

 Heleniläisenä pääset osaksi kunnianhimoista työyhteisöämme ja mahdollistamaan puhtaamman tulevaisuuden meille kaikille. Saat nauttia myös monipuolisista henkilöstöeduistamme kuten henkilökuntasähköstä, sähköauton latausedusta, etätyömahdollisuudesta ulkomailla ja hyvinvointiedusta. Palkka määritellään tehtävän vaativuuden sekä osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Me Helenillä kannustamme ja panostetaan ammatillisen osaamisen kehittymiseen mm. monipuolisilla sisäisillä koulutuksilla ja valmennusohjelmilla sekä arvostamme työn ja vapaa-ajan välistä tasapainoa. 

Jos jokin jäi vielä mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa Head of Software Development Jouni Rantalankila (etunimi.sukunimi@helen.fi, +358407591025).

 Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 31.03.2023.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hakuaika alkaa
14.03.2023 00.00
Hakuaika päättyy
31.03.2023 23.59