Sovellusasiantuntija

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville? 

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt rohkeaa, ratkaisukykyistä ja kehittämishaluista Sovellusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi digitaaliset ratkaisut-liiketoimintayksikköämme.

Sovellusasiantuntijana vastaat energiantuotannon suunnittelu-, ohjaus ja valvomojärjestelmistä. Työskentelet osana tiimiä, jonka vastuulle kuuluvat tuotantolaitosten käytönvalvonta- ja kaukokäyttöjärjestelmät, tuotannon ennuste- ja suunnittelujärjestelmä, polttoaineen hallintajärjestelmä sekä energiakaupan sovellukset. Järjestelmät ovat keskeisessä roolissa huoltovarmuuden turvaamisessa ja niitä käytetään 24/7/365. Voit olla kokenut energia-alan tietojärjestelmien ammattilainen tai vastavalmistunut, urasi alussa oleva nouseva tähti. Oma roolisi tiimissä tarkentuu taustasi ja kiinnostuksesi mukaan. Yhteistyökumppaneina tehtävässäsi toimivat liiketoiminnan asiantuntijat, kehityspäälliköt, IT arkkitehdit ja useat eri järjestelmätoimittajat.

Odotamme, että sinulla on kokemusta energia-alan tietojärjestelmistä tai aiheeseen soveltuva koulutus. Lisäksi sinulla on ymmärrystä energian tuotannosta ja energiamarkkinoista ja erityisesti liiketoiminnan datanhallinnasta ja tietovirroista. Kykenet hahmottamaan eri vaihtoehtojen vaikutukset liiketoiminnan prosesseihin sekä esittämään parannusehdotuksia järjestelmäarkkitehtuurin kehittämiseksi. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta ja innostus kehittää muuttuvaa energiajärjestelmää Helenin energiantuotannon kehittyessä hiilineutraaliksi.

Omaat vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä aloitteellisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista.

Tehtävässä pääset
 osaksi kehitysorientoitunutta työyhteisöä uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimeen ja tulet osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Toivomme sinusta meille liiketoimintalähtöistä, yhteistyötaitoista, kehityshalukasta sekä kunnianhimoista kollegaa. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä tehtävästä lisää yksikön päälliköltä Janne Piispaselta (puh. 050 5204872, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa 10.9. klo 14–16 ja 16.9. 15–16.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 26.9. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
07.09.2021 00.00
Hakuaika päättyy
26.09.2021 23.59
Jaa: