Sovellusasiantuntija, Energianhankinnan tietojärjestelmät

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt rohkeaa, ratkaisukykyistä ja kehittämishaluista Sovellusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen osaksi digitaaliset ratkaisut-liiketoimintayksikköämme.

Sovellusasiantuntijana vastaat energianhankinnan suunnitteluun ja tuotannonohjaukseen liittyvistä sovelluksista yhdessä muiden Energiaketjun asiantuntijoiden kanssa. Kokonaisuuteen kuuluu mm. ennuste-, optimointi-, tasehallinta- ja käytönvalvontajärjestelmiä sekä energiakauppaan ja polttoaineiden hallintaan liittyviä sovelluksia. Järjestelmiä ajetaan Helenin sisäisessä tietoturvallisessa tuotantoverkossa ja sovellusten välisten tietovirtojen suunnittelu on osa tehtäviäsi. Järjestelmät ovat liiketoimintakriittisiä ja niitä käytetään 24/7/365. Yhteistyökumppaneina tehtävässäsi toimivat sovellusasiantuntijoiden lisäksi liiketoiminnan asiantuntijat, kehityspäälliköt, IT arkkitehdit ja useat eri järjestelmätoimittajat.

Odotamme, että sinulla on kokemusta teolliseen ympäristöön liittyvistä sovelluksista ja pystyt itsenäisesti konfiguroimaan järjestelmiä sekä dokumentoimaan tekemäsi muutokset järjestelmällisesti. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä esittämään parannusehdotuksia järjestelmäarkkitehtuurin kehittämiseksi. Häiriötilanteissa et lamaannu, vaan pystyt keskittymään vian selvitykseen, rajaamaan ongelman lähteen ja viestimään ratkaisun etenemisestä. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaamista.

Toivomme, että sinulla on ymmärrystä energianhankintajärjestelmistä, energiamarkkinoista ja erityisesti liiketoiminnan datanhallinnasta ja tietovirroista.  Omaat vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot sekä aloitteellisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ohjelmointikokemuksesta on hyötyä.

Tehtävässä pääset osaksi kehitysorientoitunutta työyhteisöä uuden aikakauden energiaratkaisuiden kehittämisen ytimeen ja tulet osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet. Takaamme sinulle innostavan päämäärän ja mielenkiintoisen roolin.

Jäikö jokin vielä mietityttämään?
 Voit kysyä tehtävästä lisää yksikön päälliköltä Janne Piispaselta (puh. 050 5204872, etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 31.3. klo 14-16, torstaina 1.4. klo 14-16, maanantaina 12.4. klo 15.30-16.30. ja tiistaina 13.4. klo 15.30-16.30.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään sunnuntaina 18.4. Huomioithan, että haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
30.03.2021 00.00
Hakuaika päättyy
18.04.2021 23.59
Jaa: