Summer Trainee: Venture Capital Intern, Helen Ventures

Elämäsi energisin kesä – meillä pääset näyttämään kykysi ja vaikuttamaan! 

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Etsimmekin nyt energiseen joukkoomme Venture Capital Interniä kesäksi Helsingin Kamppiin.  

Koronatilanteesta riippuen työ voi olla lähes kokonaan tai osittain etätyötä. Etätyömahdollisuudesta sovitaan tarkemmin esihenkilön kanssa työn aloituksen yhteydessä. 

Kesätyö ajoittuu ajalle 04.05.–28.8.2021 tai tilanteesi mukaan. 

Tulet kesän ajan työskentelemään sijoitustoiminnossamme Helen Venturesissa. Teemme pääomasijoituksia eurooppalaisiin yrityksiin, jotka fokusoivat energiasektoriin ja siihen linkittyviin toimialoihin (sähköinen liikenne, digitalisaatio ja kiertotalous). Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaksi tiimiämme kiihdyttämään energia-alan murrosta.    

Kesän monipuolisiin työpäiviisi kuuluu markkina- ja teknologiatrendien analysointia, toimialan startupien identifiointia ja relevantin datan keräämistä sijoitushypoteesien tueksi. Lisäksi identifioit ja analysoit potentiaalisia kohdeyhtiöitä sekä määrität niiden arvoa. Arvioit näiden potentiaalisen sopivuuden aina suhteessa Helen Venturesin sijoitusstrategiaan. Kesääsi kuuluu lisäksi potentiaalisten kohdeyhtiöiden profiilien kuvaus ja sijoituspäätöksiä tukevien materiaalien valmisteleminen, portfolioyhtiöiden raportoinnissa avustaminen sekä osallistuminen taloudelliseen due diligence -prosessiin, erityisesti potentiaalisten kohdeyhtiöiden taloudellisten suunnitelmien arvioinnin osalta. Pääset myös organisoimaan mahdollisia sisäisiä ja ulkoisia tapahtumia sekä valmistelemaan esityksiä. Edessäsi on varmasti ikimuistoinen ja opettavainen kesä huippuosaajien ohjauksessa! 
 
Onnistuaksesi tehtävässä, odotamme sinulta strategisanalyyttista ajattelua ja intoa oppia uutta jokaisen työpäivän aikana. Onhan sinulla oma-aloitteinen ja tulosorientoitunut työskentelyote sekä aitoa kiinnostusta uusia teknologioita ja niiden mahdollisuuksia kohtaan? Toivomme, että olisit kauppatieteiden, tuotantotalouden tai energiatekniikan maisterivaiheen opiskelija, jolla opinnot ovat suuntautuneet rahoitukseen tai venturing-maailmaan. Arvostamme aiempaa työkokemusta pääomasijoittamisesta, startupeista tai strategiakonsultoinnista - kenties olet ollut myös osallisena Slush-tapahtumassa? Onhan sinulla myös erinomainen englannin kielen taito ja olethan MS Office -sovellusten (Excel ja Powerpoint) huippuosaaja? Pitchbook-tuntemuksen katsomme eduksesi.   
 
Toivomme sinusta ennen kaikkea oppimishaluista ja tehtäväkentästä innostunutta työkaveria.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luomaan yhteisiä kesämuistoja kanssamme? Jos energiamme kohtasivat, haluamme ehdottomasti oppia sinusta lisää hakemuksen muodossa sivujemme (https://www.helen.fi/kesätyö) kautta, kuitenkin viimeistään 08.03.2021. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kannattaa siis toimia salamana.  

Voit kysyä lisää
tehtävästä ja työskentelystä meillä Henri Isohannilta soittamalla numeroon 0443135024, hän on parhaiten tavoitettavissa hakuaikana tiistaisin ja torstaisin klo 14–15.30. 
 
Yhdistetään voimat! 
Hakuaika alkaa
08.02.2021 00.00
Hakuaika päättyy
08.03.2021 23.59
Jaa: