Suunnitteluinsinööri

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

SUUNNITTELUINSINÖÖRI

Tule meille toteuttamaan tuotantoinvestointeihin liittyviä teknisiä esiselvityksiä ja esisuunnitteluprojekteja! Käytännössä työhösi kuuluu teknisten esiselvitysten ja vaihtoehtotarkastelujen toteuttamista sekä niiden tarkentamista esisuunnitteluprojekteiksi. Tulet tekemään itsenäistä tutkimustyötä ja tiedonhakua sekä tuottamaan selkeitä kirjallisia raportteja toimenpide-ehdotuksineen.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta tekniikan alalta. Olet oma-aloitteinen, omaat hyvät yhteistyö- ja tiedonkäsittelytaidot ja pidät ongelmanratkaisusta. Sinulla on osaamista vaihtoehtojen vertailu- ja kannattavuuslaskelmista, hyvät edellytykset tiedon hakuun ja analysointiin useista eri tietolähteistä sekä tarkkuutta haetun tiedon käsittelyyn. Sinulla on myös osaamista lämpöpumppuihin, lämmöntalteenottojärjestelmiin ja erilaisiin termodynaamisiin tasetarkasteluihin liittyen. Tärkeintä on kuitenkin halu kehittyä huippuasiantuntijaksi, joka pystyy jalostamaan projekti-ideat valmiiksi investointiesityksiksi. Eduksesi katsomme työkokemuksen prosessisuunnittelusta.

Tarjoamme sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet, osaavan ja mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden päästä omalla toiminnallasi vaikuttamaan energiantuotannon kehittämisen ytimeen!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat yksikönpäällikkö Juhani Aaltoselta (p.050-514 7538), parhaiten tavoitettavissa 28.2. klo 9-11 ja ryhmäpäällikkö Antti Saikkoselta (p.040-7028431), parhaiten tavoitettavissa 1.3. klo 12-14.

Jätä sähköinen hakemuksesi viimeistään 3.3.2019.

Hakuaika alkaa
12.02.2019 08:40
Hakuaika päättyy
03.03.2019 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Asiantuntijatehtävä
Yritys
Helen Oy
Työsuhteen muoto
Vakituinen
Paikkoja avoinna
1
Jaa: