Suunnittelupäällikkö

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme suunnittelupäällikköä kasvavaan tiimiin vahvistamaan investointiprojektien toteutusta ja omaisuuden elinkaarenhallintaa. Tehtävä on vakituinen ja varsinainen työpisteesi sijaitsee Helsingin Kampissa Sähkötalossa.

Automaatioteknisenä suunnittelupäällikkönä toimit Helenin voimakkaasti hiilineutraaliuden parantamiseksi työskentelevien investointienhallinnan ja kunnossapidon tukena elinkaarenhallinnan tiimissä. Toimit päävastuullisena osaprojektipäällikkönä projektien automaatioteknisissä hankinnoissa vastaten niihin liittyvästä määrittelystä, kilpailutuksesta, tilaajavaatimusten toteutumisesta sekä laadunvalvonnasta. Vastuualueellesi kuuluu lisäksi käytössä olevan laitosautomaatiokokonaisuuden elinkaarenhallinta.

Avuksi tehtävään tarjoamme ammattitaitoisen tiimimme tuen sekä mahdollisuuden jakaa vastuita tiimin sisällä joustavasti projektien tai omien vahvuusalueidesi mukaan. Tehtävä tarjoaa monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmämme parissa. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Helsingin Kampissa, mutta tehtävien hoitaminen edellyttää käyntejä ja työskentelyä Helenin eri tuotantolaitoksilla ja toimipisteillä.

Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani ja siksipä meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Tässä tehtävässä olet hyvin konkreettisesti mukana energia-alan muutoksessa. Vauhdissa mukana pysyt kollegojen ja kumppaneiden kanssa yhteistyötä tekemällä sekä oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Sopivan koulutus- ja kokemustaustan tehtävään tuo automaatiotekniikan AMK tai DI tutkinto sekä useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme näyttöä vaativien projektien läpiviennistä sekä ymmärrystä teollisuuden automaatiojärjestelmistä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa ryhmäpäällikkö Mikko Korpisalo (040 754 5948 / mikko.korpisalo@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse klo 15:00 jälkeen.

Hakuaika päättyy 30.9.2021. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry). Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.

Yhdistetään voimat!

Hakuaika alkaa
01.09.2021 00.00
Hakuaika päättyy
30.09.2021 23.59
Jaa: