Suunnittelupäällikkö

TULE RAKENTAMAAN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme suunnittelupäällikköä Kampin toimipisteeseen vahvistamaan investointiprojektien toteutusta ja omaisuuden elinkaarenhallintaa.

Automaatioteknisenä suunnittelupäällikkönä toimit Helenin investointienhallinnan ja kunnossapidon tukena elinkaarenhallinnan tiimissä. Toimit päävastuullisena osaprojektipäällikkönä automaatioteknisissä hankinnoissa vastaten niihin liittyvästä määrittelystä, kilpailutuksesta, tilaajavaatimusten toteutumisesta sekä laadunvalvonnasta. Vastuualueellesi kuuluu lisäksi käytössä olevan laitosautomaatiokokonaisuuden elinkaarenhallinta.

Tueksi tehtävään tarjoamme osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jakaa vastuita tiimin sisällä joustavasti projektien tai omien vahvuusalueidesi mukaan. Varsinainen työpisteesi sijaitsee Kampissa, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää työskentelyä kaikilla Helenin tuotantolaitoksilla ja toimipisteissä Helsingissä. Tehtävä tarjoaa monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista jatkuvasti uudistuvan energiajärjestelmämme parissa.

Tavoitteemme on olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiakumppani ja siksipä meillä viihtyy parhaiten positiivinen ja asiakaslähtöinen tekijä. Energia-alan muutoksessa pysyy mukana oma-aloitteisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Tehtävässä menestyminen edellyttää automaatiotekniikan AMK tai DI tutkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme näyttöä vaativien projektien läpiviennistä sekä ymmärrystä teollisuuden automaatiojärjestelmistä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa ryhmäpäällikkö Mikko Korpisalo (040 754 5948 / mikko.korpisalo@helen.fi). Hän on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse klo 15:00 jälkeen.

Innostuitko? Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 14.6.2021 mennessä. Liitäthän hakemukseen palkkatoiveesi ja CV:si sekä halutessasi lyhyt videoesittely. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti. 

Yhdistetään voimat!
Hakuaika alkaa
27.05.2021 00.00
Hakuaika päättyy
14.06.2021 23.59
Jaa: