Teline- ja eristyskoordinaattori

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

TELINE- JA ERISTYSKOORDINAATTORI

Koordinaattorina tulet vastaamaan Helenin teline- ja eristystöistä voimalaitoksilla, lämpölaitoksilla sekä kaukolämpöverkkojen työmailla. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä kunnossapitohenkilöstön kanssa koko Helenissä. Tehtäviisi kuuluu teline, eristys- ja tulenkestävien muuraustöiden suunnittelua ja koordinointia sekä näihin liittyviä tarjouspyyntöjä, kilpailutuksia ja palveluostoja. Myös urakoitsijoiden ohjaus, laskujen tarkastus ja tuntien hyväksyntä kuuluvat tehtäviisi. Tulet toimimaan Helenin asbestivastaavan sijaisena.

Sinulla on kokemusta teline- ja eristetyön suunnittelusta, valvonnasta sekä rakentamisesta teollisuuslaitosympäristössä. Omaat tekniikan alan ammatillisen perustutkinnon (tai vastaavat tiedot) sekä tietotekniikan perusteiden osaamista. Sinulla on myös B-luokan ajokortti. Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta ja kykyä reagoida yllättäviin tilanteisiin sekä itsenäistä otetta.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Rami Alangolta, p. 040 8458566.

Hae tehtävää 27.3.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuksemme. Hakuaika alkaa
13.03.2019 11:20
Hakuaika päättyy
27.03.2019 23:59

Lisätietoja työpaikasta

Tehtävätyyppi
Asiantuntijatehtävä
Yritys
Helen Oy
Työsuhteen muoto
Vakituinen
Paikkoja avoinna
1
Jaa: